Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

NOMINERING TILL GULDKLUBBANGuldklubban

MEJLA OSS DITT FÖRSLAG >>
Förening

Hjälp oss nominera till Guldklubban 2021!

__________
Så var det dags igen - att tänka efter om du känner till någon som gör ett riktigt bra jobb som styrelseordförande i ett bolag. Jag har även i år det spännande uppdraget att leda juryarbetet här i Västsverige. Och för att göra ett riktigt bra arbete behöver vi dina tips.

Vem som helst kan föreslå en kandidat att nominera till Guldklubban. Vi söker personer som gör ett förtjänstfullt arbete som ordförande. En ordförande som bidragit till en positiv utveckling i bolaget, ett arbete värt att uppmärksammas. Och kom ihåg att det kan handla om framgång både utifrån "mjuka" och "hårda" värden

Känner du till någon som är styrelseordförande i ett västsvenskt bolag och som du tycker är ett riktigt gott föredöme i sin roll? Välkommen att nominera din kandidat senast den 15 juni. MEJLA OSS >>

Vill du bara skriva lite så räcker det med att du skickar namn på personen du föreslår samt vilket bolag hen är ordförande i. Vill du skriva lite mer så kolla in nomineringskriterierna och fyll i ett nomineringsformulär  GULDKLUBBAN.
Juryns arbete är sen att utvärdera de inskickade förslagen för att vaska fram den eller de kandidater som blir "lokala vinnare" och därmed också Västsveriges bidrag till den nationella Guldklubban. Resultatet kommer att presenteras i höst. 

Jag ser fram emot många bra tips!

Ingalill Östman
Ingalill Östman

Styrelseledamot Styrelseakademien Västsverige

Guldklubban

 

Nationella partners: