Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Årets ledamot
Kjell Svensson

Förening

Kjell Svensson - Årets ledamot

17 maj 2018 Stockholm

StyrelseAkademien Sverige belönar i kategorin Årets Ledamot i år en person som med sin professionella framtoning och stora engagemang bidragit såväl lokalt som nationellt till att utveckla StyrelseAkademien under lång tid.

Personen är en sann ambassadör och ledamot som aldrig missar ett tillfälle att med sin härliga framtidsoptimism stärka föreningens varumärke. Generöst delar personen med sig av sin tid, kunskap och stora nätverk.

Listan på personens engagemang inom StyrelseAkademien kan göras lång: Lokal Ordförande, styrelseledamot både nationellt och lokalt, starkt engagerad i Forskningsutskottet samt Valberedningens ordförande i StyrelseAkademien Sverige.

Personen lever efter mottot: Inget stort kan uträttas utan entusiasm och humor.

Årets Ledamot: Kjell Svenson, StyrelseAkademien Västsverige

 

Nationella partners: