Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

styrelsecafé 31 januari

"Förändra eller dö: Digitaliseringen väntar inte på någon…"

 

Digitaliseringen innebär en samhällsförändring som bara kan jämföras med övergången från jordbruks- till industrisamhälle. Alla kommer att påverkas både privat och professionellt? 

Teknik, affärsmodeller, organisationer och yrkesroller kommer att förändras och med dem maktförhållanden, juridik och skattesystem. 

Den digitala tekniken producerar närmare 24 timmar per dygn 365 dagar om året. 

Det innebär att flertalet av dagens företag och en stor del av arbetskraften inte kommer att behövas. Men, det innebär också att vi blir enormt beroende av att tekniken alltid fungerar… 

Vi kommer att behöva en nolltolerans mot fel.

 
   

Anders Källström är ekonomie doktor och arbetande styrelseordförande i den av industrin startade tankesmedjan Sustainability Circle.

 
  

 

Värdar för kvällen är KPM        

Tid: 17.30-19.30            

Plats: KPMG, Norra Hamngatan 22

 

Nationella partners: