Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE


Fullbokat

Observera att en bekräftelse kommer via mejl efter slutförd anmälan.
Om bekräftelse inte kommer vänligen kontakta kansliet på:
Mobil: 0761-979930 eller E-post: vastsverige@styrelseakademien.se

Datum | torsdag 22 mars

Tid | 07.30 - 09.15

Plats | Danilo, Kungstorget 3
           Karta

Förening

StyrelseFrukost

Digital kompetens och förståelse är en nyckelfråga för styrelsen.

Digitaliseringen av den svenska detaljhandeln går snabbt och e-handeln växer nu med närmare 20 procent per kvartal. I andra kvartalet 2017 var det ingen tillväxt i fysiska butiker. All ökning för detaljhandel skedde online.

Denna förändring ändrar affärsmodellen för den traditionella fysiska handeln. Och inte bara för handel utan för hela vårt samhälle. Allt från fastighets- och stadsutvecklingen till hur människor transporterar sig.

En viktigt kugge i förståelsen vid samhällsförändringar är styrelsens arbete och kompetens. Styrelsearbetet går nu in i en helt ny roll och måste anpassas efter de digitala agila processerna.  

Låt dig inspireras till att öka din digitala närvaro och förståelse.

Jonas Ogvall, fd vd på Svensk Digital Handel.
______________________________________

Den digitala detaljhandel förändrar allt och för alla. Du är längre i din digitala förändring än du tror. Men det krävs lite till.

 Jonas Ogvall
Jonas Ogvall har stort erfarenhet som inspirationsföreläsare och moderator. Jonas är en innovativ relationsbyggande kommunikatör som har haft uppdrag inom såväl det offentliga som privata näringslivet. B la Trigger reklambyrå, Göteborg & Co och Volvo Event Management. Jonas var under flera år vd/talesperson för Svensk Digital Handel som är intresseorganisationen för den digitala handeln i Sverige. Idag är Jonas engagerad i ett bolag som har utvecklat en avancerad AI-baserad textrobotlösning för att automatisera all typ av textbearbetning.

Jonas Ogvall är en inspirerande och energisk person som i ett medryckande tempo delar med sig av sina erfarenheter, tankar och funderingar på ett sätt som är lätt att till sig och ta med in i sin egen vardag. Allt för att alla ska nå längre.

Nationella partners: