Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Datum | onsdag 26 april

Tid | 17.30 - 19.30

Plats | Wijkanders, Vera Sandbergs allé 5B, Göteborg

Karta här..

StyrelseAkademien

 StyrelseAkademien
Förening

StyrelseCafé - Hur skapas en innovativ styrelse?

På detta seminarium får du höra Daniel Yar Hamidi, doktor i styrning och innovation, berätta vad forskningen om styrning vet om ordförandens roll och effekt i styrelsearbetet och för innovation.

Daniel kommer att berätta om vad en extern ordförande gör och hur kan denna utveckla företaget mot ett entreprenöriellt och innovationsdrivande företag. Här handlar det om konkreta tips om vad ordförande behöver för kunskaper och erfarenhet och var företag ska leta efter ordförande som kan boosta deras verksamhet.

Vi kommer även träffa Lars-Göran Andersson som av de flesta skulle kallas serieentreprenör med professionen "Venture Catalyst". Hans starkaste sidor är att snabbt analysera idéer, se affären i densamma och skruva ihop ett affärstänk runt denna. Idag Styrelseordförande i 17 Bolag varav 9 har operativ verksamhet och Styrelsearbete.

Lars-Göran har med sig Johannes Vänngård CEO på www.captario.com och de kommer beskriva hur de arbetar med Styrelse och samarbetet mellan VD och ordföranden.
 

Varmt Välkomna!

 StyrelseAkademienStyrelseAkademien

Nationella partners: