Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

 

Frukost Skövde

 

 

 

Styrelsefrukost 9 mars Skövde

 

Inbjudan till CLAS-seminarium

Högskolan i Skövde

i samarbete med StyrelseAkademien

Välkomna att ta del av de senaste rönen inom området ledarskap och arbetsliv. Representanter från akademi respektive arbetsliv inleder med korta föreläsningar. Därpå följer gemensamma diskussioner.

Styrelsearbete för verksamhetsutveckling 

 

 Rigmor

Värdeskapande styrelsearbete

Rigmor Öberg är ordförande förStyrelseAkademien i Västsverige.Rigmor arbetar aktivt i ett antal olika styrelser som ordförande och ledamot. Hon är egen företagare med inriktning på affärs- och styrelseutveckling samt verksamhetsstyrning.

 
     
 Börje Bolagsstyrning i familjeföretag

Börje Boers, lektor i företagsekonomi vid Högskolan i Skövde. ingår i forskargruppen Strategiskt Entreprenörskap. Han har forskat om bland annat bolagsstyrning i börsnoterade och onoterade familjeföretag.

 
     
 Bodil

Rollen som styrelseledamot

Bodil Warolin haft flera uppdrag i styrelser, såsom vice ordförande i Länsförsäkringar Skaraborg och vice ordförande i Hushållnings-sällskapet Skaraborg. Bodil kommer att berätta om rollerna för styrelse-ledamöter, kompetenskrav och betydelsen av att ha olika perspektiv och kunskap.

 
 
     

Datum: Torsdag den 9 mars 2017

Tid: 09:00-10:30 Morgonfika från 08:30

Plats: Högskolan i Skövde, sal G207

               

 

Nationella partners: