Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Jan Lindblom

Jan Lindblom

E-post: jan.lindblom@styrelseakademien.se
Mobil: 0735 40 15 28

 
Förening

 

I februari är det för mig äntligen dags. Jag börjar min nya spännande uppgift, att tillsammans med alla engagerade i StyrelseAkadmin utveckla vår verksamhet med målet; fler bolag växer i omsättning och lönsamhet genom ett strukturerat och begåvat styrelsearbete.

Min bakgrund är senast som tillväxt- och affärsrådgivare till främst StartUp bolag. Med bakgrund inom media, återvinningsindustrin och hälsa har jag arbetat i flera olika företag, både SME och miljardföretag, börsbolag och privat ägda. Som entreprenör har jag drivit konsultföretag, arbetat som företagsmäklare och drivit ett läkemedelsföretag inom tandvård.

Med bakgrund från främst marknad, försäljning, distribution och affärsutveckling har jag de senaste 25 åren utvecklat kunskap och erfarenhet inom organisation och ledning. Min uppfattning är att strategiskt ledningsarbete är ett lagarbete där olika erfarenheter och kompetenser behövs för att bra idéer ska kunna tas fram. Strukturerat styrelsearbete med extern kompetens är det bästa och effektivaste sättet att börja sin tillväxtresa. Det viktigaste är att göra rätt saker, inte att göra allt rätt och att våga.

Läs mer om mig på min LinkedInprofil

Nationella partners: