Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Olof Degerfeldt

Förening

Sommarhälsning från ordförande

Den här våren blev inte som någon hade tänkt sig. Hur många hade med pandemi i sin riskanalys? Situationen har förändrats och i många fall försvårats för många av våra medlemmar och andra aktiva inom näringslivet.

För mig och mina kollegor på StyrelseAkademien Norr blev fokus att snabbt ställa om och fortsätta leverera strategisk kunskap i högaktuella ämnen. Vi gick från att arrangera månatliga frukostträffar med intressanta föreläsningar på fyra orter till att sända digitala webbinarium varje vecka i åtta veckors tid. Vi fick även skjuta upp några av våra utbildningar och vår populära grundutbildning Rätt Fokus har omarbetats för att nu också kunna erbjudas i digital form.

Pandemin har dominerat och genomsyrat det mesta i våra liv den senaste tiden och vi har sett att allt fler ägare, företagare och styrelser söker hjälp från olika insatser som startats, såsom Företagsakuten i Umeå där undertecknad medverkar i rådgivning till företag i Umeåregionen. Som en följd av det behovet har vi på StyrelseAkademien Norr nu också valt att dumpa priset ordentligt på vår annonseringstjänst för externa ledamöter för att ge fler möjligheten att få in personer i sin styrelse som kan hjälpa till att blicka framåt, hitta nya vägar och arbeta strategiskt för att hitta den hållbara vägen att följa även när krisen lagt sig.

Vi är mycket tacksamma för all positiv respons vi fått från deltagare på våra webbinarier. Vi vill också rikta ett stort tack till näringslivscheferna i Luleå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsviks kommun, som gjort det möjligt för oss att ställa om och leverera allt detta trots att vi är en ideell förening med mycket begränsade egna medel.

I år fyller StyrelseAkademien Norr 20 år som förening och vi är väldigt glada över att vi hann med ett fint firande av detta tillsammans med över 350 medlemmar, partners och andra som deltog på våra tre Stora Styrelsedagar i februari i Luleå, Skellefteå och Umeå. Tre dagar fyllda av inspiration, kunskap och nätverkande.

Det faktum att våra aktiviteter lockar många deltagare och även nya medlemmar - drygt 60 nya senaste tiden, ger oss en bekräftelse på att vi gör ett relevant arbete. Vi försöker vara lyhörda för vad vi kan göra för att skapa nytta för våra medlemmar och uppskattar de förslag och synpunkter som inkommer.

Nu har vi en sommar framför oss och vi kommer att ta lite ledigt från våra uppdrag i StyrelseAkademien och blicka framåt mot hösten. Då vi nya tag. Vi följer utvecklingen och kommer att fortsätta att erbjuda våra tjänster och arbeta för ett starkare näringsliv i Norr.

Jag önskar er alla en fin sommar, ta hand om er och varandra.

Olof Degerfeldt

Ordf. StyrelseAkademien Norr, Vice ordf. StyrelseAkademien Sverige

Nationella partners: