Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid: Onsdag 10 juni kl 08:15-09:00

Plats: Digital sändning. Länk mailas till anmälda deltagare två dagar innan sändningen.

Anmäl dig här!

Kostnadsfritt och öppet för alla. 

Förening

Webinarium: Omvärlden i förändringar - Dags att skrota sin gamla affärsplan?

Just nu är det stort fokus i företagen och omvärlden på att hantera och klara sig genom krisen. Men hur ser omvärlden ut i framtiden, nya digitala lösningar, är företaget redo för det som kommer sen?

Fungerar fortfarande företagets affärsidé, affärsmodell och strategier eller är affärsplanen inaktuell då omvärlden, marknaderna och branscherna inte ser ut som de gjort? Varför inte skapa ett försprång när efterfrågan ökar om vi kritiskt granskar och ifrågasätter gamla sanningar.

Vi kommer att gå igenom och beröra några typer av affärsplaner och fördjupa oss Lean Canvas, en väletablerade modell inte minst för Startups som är vana att förändra och ställa om snabbt. Hur kan både stora och små företag gå vinnande ur krisen? Vilken mindset behöver man ha? Hur kan man samarbeta?

Föredragshållare: Maria Olofsson, verksamhetsledare Uminova Innovations inkubator, fokuserar på samarbeten mellan startups och storbolag genom bland annat Ignite Sweden samt arbetar med investerarnätverk; och Olof Degerfeldt, styrelseproffs med erfarenhet från ett 40 tal styrelseuppdrag.

Frukostmötet sänds digitalt och du får en inbjudan med en länk senast dagen innan webinariet. 

Varmt välkommen med din anmälan!

Nationella partners: