Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid: Onsdag 20 maj kl 08:15-09:00

Plats: Digital sändning. Länk mailas till anmälda deltagare två dagar innan sändningen.

Anmäl dig här!

Kostnadsfritt och öppet för alla. 

Förening

Webinarium: Personalpolitik - när krispaketet inte räcker till

Som en följd av coronakrisen har regeringen infört ett antal olika krispaket i syfte att hjälpa företag att kunna behålla anställd personal trots de intäktsbortfall som drabbar många branscher. Ifall intäktstappet blir för stort och framtiden för oviss kan arbetsgivare tvingas ta till uppsägningar. Då är det viktigt att ha koll på regelverket för att inte dra på sig onödiga kostnader och undvika varumärkesskada.

Vid detta seminarium behandlas såväl juridik som personalpolitik vid uppsägningar p.g.a arbetsbrist. Vi går igenom tågordningen som gäller vid arbetsbristuppsägningar och vilka förberedelser som behöver göras i form av förhandlingsunderlag, varsel och riskbedömningar. Du får också inspel kring hur du hanterar informationen på arbetsplatsen.

Föreläsare: Elin Bjuhr, HR-konsult på Din HR-partner

Frukostmötet sänds digitalt och du får en inbjudan med en länk senast dagen innan webinariet. 

Varmt välkommen med din anmälan!

Nationella partners: