Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

StyrelseAkademien Sverige

30 november 2018 

Förening

StyrelseAkademien Västsverige fick utmärkelsen Årets förening 2018

 Man och kvinna skakar hand. Hon håller ett diplom i handen.

Utmärkelsen ”Årets förening” gick i år till StyrelseAkademien Västsverige för deras föredömliga arbete inom flera områden. 
– En sann vinnare, konstaterade StyrelseAkademien Sveriges ordförande Per Westerberg när han överlämnade priset till Västsveriges ordförande Rigmor Öberg.

Priset tilldelas årligen någon av StyrelseAkademien Sveriges medlemsföreningar. Det här är nionde året i rad som det delas ut. 2017 års vinnare var StyrelseAkademien Sjuhärad.

– Det känns jätteroligt att få den här utmärkelsen, säger Rigmor Öberg. Vi började vår utvecklingsresa för fem år sedan och det är fint att se att det bär frukt. Ett av målen var att göra föreningen mer synlig. Vi har gjort många olika saker, men jag vill särskilt nämna vårt samarbete med Handelshögskolan. Det visade sig vara ett både bra och föryngrande grepp.

Motiveringen lyder

StyrelseAkademien Västsverige är ett föredöme inom flera områden.

Föreningen och dess företrädare delar med sig av tid och erfarenheter, samt deltar aktivt i många olika projekt för att stärka hela StyrelseAkademien. StyrelseAkademien Västsverige ställer sig helhjärtat bakom StyrelseAkademiens värdegrund och har ett genuint engagemang för att alltid göra det ”lilla extra”, som att bereda rum för ett hundratal medlemmar som annars skulle ha varit utan en naturlig hemvist och därmed även ta ett nytt regionalt ansvar.

Föreningens företrädare har en mycket bra kännedom både om sina medlemmar och om StyrelseAkademiens tjänsteutbud. StyrelseAkademien Västsverige utmärker sig också genom att under det gånga året ha erbjudit betydligt fler aktiviteter än under tidigare år.

Detta sammantaget gör att föreningen får årets utmärkelse.

Vi anser att StyrelseAkademien Västsverige är en sann vinnare.

>> Besök StyrelseAkademien Västsveriges hemsida

Nationella partners: