Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Fyra snabba till StyrelseAkademien Västsverige

Rigmor Öberg, Ordförande

Rigmor Öberg 

Varför StyrelseAkademien?
En organisation med passion för ägare- och bolag styrningsfrågor. 

Vad kan du bidra med till StyrelseAkademien Västsverige?
Engagemang, Kunskap och Utveckling. Skapa en intressant arena där nya generationens företagare möter kunskap och erfarenhet inom ägare- och styrelsefrågor. 

Bok du läser? 
Böcker gärna och ofta (både bok och Iphone)
Vid ögonblickets slut -  Åsa Bonelli
Miljardmakarna – Emma Ahlén  

Motto i livet?
Inget är omöjligt
If you never try, you´ll never know

Kjell Svensson, Vice Ordförande

Kjell Svensson

Varför Styrelseakademien?
Att stärka och öka kompetensen hos företags och organisationers styrelser är mycket viktigt och inspirerande. Tillsammans med vår vision och våra värderingar skapar detta vinnare hos alla företagets intressenter såväl ekonomiskt, socialt och miljömässigt.

Vad kan du bidra med till Styrelseakademien Västsverige?
Med min långa erfarenhet från svenska och utländska styrelser kan jag värdera affärsmässiga möjligheter och risker. Jag kan också bidra med att vårt arbete är förenligt med lag, värderingar och riktlinjer.

Bok du läser?
Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson.

Mottons livet?
Inget stort kan uträttas utan entusiasm och humor.

Roland Adrell, Ledamot

Roland Adrell

Varför StyrelseAkademien?
En oberoende organisation so kan göra skillnad i såväl näringsliv som föreningsliv. 

Vad kan du bidra med till StyrelseAkademien Västsverige?
Mina erfarenheter från kommunala bolagsstyrelser och mina erfarenheter som advokat vad gäller  såväl organisationsfrågor (företagsledningsfrågor) som associationsrätt. 

Bok du läser?
Politiska biografier, skönlitteratur och historia, just nu en bok om de bortglömda kontinenterna under världskrigen. 

Motto i livet?
Även allvaret kräver humor. 

Uta Ristorp, Ledamot

Uta Ristorp

Varför StyrelseAkademien?
Det behövs fortfarande ett lyft inom styrelsearbete i Sverige. Att få vara en del av SAV ger mig möjlighet att kunna påverka samhället positivt i denna fråga. Det är ett gott val när det gäller kvalitativ certifiering av styrelsearbete. 

Vad kan du bidra med till StyrelseAkademien Västsverige?
Efter drygt 30år inom finansbranschen har jag haft förmånen att få arbeta med många entreprenörer och familjeföretag i många olika branscher.  Det jag kan ta med in i arbetet är kontaktvägar och erfarenhet från olika faser i tillväxten och stöd vid olika tillfällen. Allt ifrån finansiering, Placeringar, förvärv eller att gå till börsen. 

Bok du läser?
Jag är periodare när det gäller läsning. Mycket tid går till analyser och annat. När jag läser är jag allätare. Ofta genom tipps från kamrater. Romaner, deckare, dokumentärer, managementliteratur. Det som jag alltid läser sedan 40 år tillbaka är Illustrerad Vetenskap - den ger mig massa fakta och kunskap tillsammans med framtidvisioner. Spännande tidning.

Motto i livet?
Det blir inte alltid som man vill eller har tänkt sig. Men det blir alltid bra ändå.

Karl Malmström, Ledamot

Karl Malmström

Varför Styrelseakademien?
Företagandet är en av de viktigaste framgångsfaktorerna för Sverige. Företag som vill växa behöver arbeta strategiskt och långsiktigt och då är styrelsearbetet en väldigt viktig ingrediens. Genom en oberoende organisation som SAV kan vi möjliggöra att fler företag får upp ögonen för styrelsearbete och på så sätt kan fortsätta växa och frodas. 

Vad kan du bidra med till StyrelseAkademien Västsverige? 
Jag har stor erfarenhet från snabbväxande bolag och bred förståelse för den process dessa bolag går igenom. Jag har också varit VD i en intresseorganisation i sju år och har genom det arbetet stor insyn i hur vi kan bygga en framgångsrik Styrelseakademi i västsverige.  

Bok jag läser?
Just nu läser jag 11 dagar i Berlin samt dessutom  3-5 white papers inom digitalisering varje vecka. 

Motto i livet?
Under commit - over deliver. Leverera alltid mer än vad som förväntas av dig så får du en glad kund/medarbetare eller egentligen vem som helt. Att säkerställa att förväntningarna rimmar med din leverans är oerhört viktigt. 

Charlotta Oom, Ledamot

Charlotta Oom

Varför StyrelseAkademien?
Att få arbeta tillsammans med, utveckla, utbilda och inspirera människor och bolag i deras styrelsearbete är enormt viktigt för framtiden. 

Vad kan du bidra med till StyrelseAkademien Västsverige?
Jag brinner för frågor som handlar om medarbetarna och kulturen på företaget – de betyder allt för ett företags framgång. Jämställdhet och mångfald är viktiga ingredienser i det arbetet.

Bok du läser?
“Saker jag hade velat veta när jag var 15” av Johanna Wester och Diana Olofsson.
En antologi med tänkvärda texter från flera av Sveriges främsta kulturpersonligheter och skribenter. Nyttig läsning för en tonårsmamma...

Motto i livet?
Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

 

   
   

Jeanine Öhrstedt Holmgren, Ledamot

Jeanine Öhrstedt Holmgren

Varför StyrelseAkademien?
Självklara valet när det gäller kvalitativ certifiering. Själv certifierad av SAV 2014. Anser att det behövs ett lyft inom styrelsearbete- vi har en mission att fylla. 

Vad kan du bidra med till StyrelseAkademien Västsverige?
Efter 25 år i olika branscher som haft den gemensamma nämnaren att de är eller vill vara tillväxtbolag är jag van vid att driva företag att nå exceptionella resultat med hjälp av tydliga värderingar, kloka medarbetare och tydlig målbild. Detta kan jag ta med in i arbetet med SA. 

Bok du läser?
Jag läser en hel del, just nu David och Goliat. Konsten att slåss mot jättar av Malcolm Gladwell. otroligt inspirerande. Annars allätare, likväl fakta som Anders de la Motte. 

Motto i livet?
Låter som en klyscha, men funkar för mig varje dag och varje morgon:
Fånga dagen. Njut. Imorgon kan det vara för sent.

Ann Hellner, Administratör

Ann Hellner

Varför StyrelseAkademien?
För snart 3 år sedan möttes vi för första gången och möjligheten att få organisera föreningen föll jag för direkt. Jag har sedan dess lärt mig mycket i ämnet och lär mig varje dag något nytt.

Vad kan du bidra med till StyrelseAkademien Västsverige?
Hjälpa och serva våra medlemmar och intresserade att hitta rätt i ämnet. Se till att vi driver en väl fungerande förening så att våra medlemmar känner sig delaktiga och nöjda.

Bok du läser?
Att välja glädje – Kaj Pollak 

Motto i livet?
Säg aldrig ”aldrig”, blicka alltid framåt, följ din magkänsla och ditt eget hjärta.

 

 

   
   

Linus Liljeqvist, Styrelsetrainee

Linus Liljeqvist

Varför StyrelseAkademien?
Jag vill tidigt skolas i vad ett professionellt och effektivt styrelsearbete innebär för att i min karriär kunna bidra till resultatförmåga och värdeutveckling i näringslivet. Sen dag ett har StyrelseAkademien känts helt rätt! 

Vad kan du bidra med till SAV?
Som student med ett stort intresse för styrelse- och ledningsfrågor kan jag bidra med en starkare förankring till unga framtida ledare och studentorganisationer.  

Bok du läser?
Jag har ett läsmål på 30 böcker om året. Här innefattas allt som kan ge relevanta insikter och förståelse inom diverse domäner, skönlitterärt har givetvis också sin plats! För tillfället läser jag 'Sapiens - A brief history of humankind' av Yuval Noah Harari. 

Motto i livet!
Jag är alltid öppen för lärdomar och utvärdering av mitt förhållningssätt till livet, men ett motto kan anses vara:
Ta chanser, prestera väl, var ödmjuk och dröm stort. 

Nationella partners: