Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

DATUM
Utbildningen är uppdelad på två tillfällen:

Onsdag 8 februari 2023 kl. 12:30 -17:00
Torsdag 9 februari 2023 kl. 08:30 - 12:30
Anmäl dig här

Torsdag 4 maj 2023 kl 12.30 - 17.00
Fredag 5 maj 2023 kl 08.30 - 12.30
Anmäl dig här

Onsdag 4 oktober 2023 kl 12.30 - 17.00
Torsdag 5 oktober 2023 kl 8.30 - 12.30
Anmäl dig här

PLATS
Online

FÖR VEM?
För dig som gått Rätt fokus i styrelsearbe­tet för aktiebolag (SME) och nu behöver lära dig grunderna inom den lagstiftning som styrelsens arbete i ett noterat bolag vilar på.

KOSTNAD
Medlemspris 7 900 sek + moms
Icke medlemspris 8 900 sek + moms

CERTIFIERING
Efter avslutad utbildning erbjuds du att skriva en digital tentamen. Vid godkänt resultat erhåller du en certifiering som styrelseledamot i noterade bolag. För att certifiera dig krävs att du även har en godkänd tentamen från Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME). Är man inte certifierad får man ett intyg att man gått utbildningen.

KONTAKT
Utbildningsansvarig, 
camilla.akerhielm@styrelseakademien.se, 08-400 250 10 

Förening

noterade bolag
Påbyggnadsutbildning: Styrelseledamot i noterade bolag

Detta är en påbyggnadsutbildning som du kan gå efter att ha slutfört vår certifieringsutbildning Rätt fokus i styrelsearbetet för aktiebolag (SME). Denna utbildning ger dig en introduktion till den svenska värdepappersmarknaden, med genomgång av marknadsplatserna och de olika listorna. Utbildningen motsvarar de kunskapskrav som Nasdaq Stockholm har ställt i sina noteringskrav.

Lärarledd undervisning med en blandning av teori och praktik. Utbildningstillfällena innehåller föreläsning med många exempel, diskussioner och case. Du får en god förståelse för hur noteringskraven och relevanta delar av MAR ser ut, bland annat informationsreglerna, vad som är insiderinformation samt vad insider­reglerna innebär för dig som privatperson. Under dagarna får du också en genomgång av väsentliga delar av Koden för svensk bolagsstyrning.

Nationella partners: