Våra föreningar

Tack vare våra över 8 000 medlemmar och eldsjälarna som jobbar i våra 16 lokala föreningar är Styrelseakademien ett centrum i Sverige för kunskapsutveckling av ägare, styrelseordföranden och styrelsearbetare.

Genom våra 16 föreningar arrangeras regelbundet evenemang, aktiviteter och träffar för att du ständigt ska kunna skapa nya kontakter och utvecklas som styrelsearbetare. Besök våra olika föreningar för att få reda på vad som händer lokalt runtom i Sverige.

Ta del av hela Styrelseakademien!

Ett medlemskap för bättre styrelsearbete

Som medlem i Styrelseakademien breddar du omedelbart ditt nätverk och får tillgång till ett stort urval kompetenshöjande utbildningar, sammanhang och tjänster.

Läs mer

Aktiviteter och event

Ditt nätverk kan aldrig blir för stort. Eller för kompetent. Därför arrangerar vi regelbundet evenemang, aktiviteter och träffar tillsammans med våra partners och vänner, för att du ständigt ska kunna

Läs mer

Utbildningar

För att Sverige ska kunna blomstra som entreprenörsland, behövs kunskap om hur man driver företag. Sedan vår certifiering av styrelsearbete infördes 2009 är vi Sveriges ledande utbildare av styrelser.

Läs mer