Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

PLATS
Kapitel 8, Klarabergsviadukten 90

HÖSTENS DATUM
Måndag den 22/11 kl.13.00-17.00 | Anmäl dig

KOSTNAD
3 900 kr (exkl moms), Medlemspris 2 900 kr (exkl moms).

FÖR VEM
För dig som söker dina första styrelseuppdrag eller redan har styrelseuppdrag och vill göra dig ännu mer attraktiv för flera styrelseuppdrag.

FÖRKUNSKAPER
Inga förkunskaper krävs, vi vänder oss till dig som söker dina första styrelseuppdrag och till dig som redan har styrelseuppdrag och vill göra dig ännu mer attraktiv för flera styrelseuppdrag.

Anmälan är bindande. Var noga med att ange korrekt fakturaadress vid anmälan. Om ni ändrar fakturaadressen i efterhand kommer vi att debitera 300 kr.

Observera att medlemskap måste ansökas i samband med anmälan till utbildningen för att det rabatterade utbildningspriset skall gälla. Detta kan ej göras i efterhand. Har du ett aktivt medlemskap erhåller du automatiskt det lägre utbildningspriset.

För mer information om utbildningen kontakta Camilla Åkerhielm 
tel. 08-400 250 10 eller camilla.akerhielm@styrelseakademien.se

Observera att en bekräftelse kommer via mejl efter slutförd anmälan. Om bekräftelse inte kommer vänligen kontakta kansliet på stockholm@styrelseakademien.se

Förening

styrelseuppdrag
Hur profilerar jag mig för styrelseuppdrag

För dig som söker dina första styrelseuppdrag eller redan har styrelseuppdrag och vill göra dig ännu mer attraktiv för flera styrelseuppdrag har vi tagit fram en kurs om hur du kan profilera dig för styrelseuppdrag och hur du stärker ditt styrelse-CV. Vanliga frågeställningar är: hur hittar valberedning och ägare sin externa styrelse? Hur gör jag som styrelseledamot för att synliggöra mig som tillgänglig för styrelseuppdrag?

Styrelsen är teamet som ska styra företaget och hjälpa ägarna att realisera sin ägarvilja. När en professionell extern styrelse bemannas tittar valberedning och ägare på varje enskild styrelseledamots kompetens och personliga profil. Som styrelseledamot gäller det att vässa ditt personliga varumärke och tydliggöra din kompetens samt vad du kan bidra med in i styrelsearbetet när du söker uppdrag . 

Dessa frågeställningar kommer vi att belysa och diskutera under utbildningen

  • Kraven på en styrelseledamot.
  • Hur stärker jag mitt styrelse-CV.
  • Tips och råd till varandra om hur vi vässar det personliga styrelsevarumärket.
  • Rekryteringsprocessen av styrelseledamöter – hur går det till.
  • Styrelsenätverk och var jag söker styrelseuppdrag.
  • Summering av actions för att finna styrelseuppdrag.

Vi avslutar med en summering om hur du kan skapa en personlig actionplan på aktiviteter för att uppnå dina uppsatta mål avseende styrelsearbete.

Inga förkunskaper krävs, vi vänder oss till dig som söker dina första styrelseuppdrag och till dig som redan har styrelseuppdrag och vill göra dig ännu mer attraktiv för flera styrelseuppdrag.

Kursledare är Karin Steen, idag extern styrelseledamot i flertalet bolag, extern talare deltar i ca 30 minuter och berättar om sin styrelseresa, båda kommer dela med sig om sina egna personliga erfarenheter att gå från operativ ledare till extern styrelsearbetare.

Nationella partners: