Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Guldklubban 2021

Dalarnas nomineringar för 2021 är Åsa Söderström Winberg och Ulf Bergkvist. Nomineras av StyrelseAkademien Dalarna och SEB Dalarna.

 

Åsa Söderström Winberg
Åsa Söderström Winberg är nominerad till Guldklubban i egenskap av tidigare styrelseordföranden i Scanmast AB i Mora. Scanmast är en leverantör av lösningar inom kritisk infrastruktur och omsätter nästan 300 MSEK med ett 80 tal anställda.
Åsa har en bred kompetens och är bland annat verksam som styrelseledamot i Skanska AB, Vattenfall AB, OEM International AB. Hon är sedan 2017 ledamot i Försvarsmaktens Insynsråd och ledamot av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien.
Hon är en mycket god förebild hur en styrelseordförande skall agera och sköta sitt uppdrag. Helt enligt StyrelseAkademiens riktlinjer.
I sin egenskap av styrelseordförande har Åsa varit helt avgörande för Scanmast utveckling och möjliggjort den exit som nu gjorts.
Det finns en anledning att hon år efter år finns på Dagens Industri´s lista för ”Näringslivets mäktigaste kvinnor”.

 

Ulf Bergkvist
Ulf Bergkvist är nominerad till Guldklubban i egenskap av styrelseordföranden i Bergkvist Insjön AB. Ett av Dalarnas viktigaste företag inom skogsprodukter och sågverk som omsätter mer än 1,5 Miljarder med ca 200 anställda 
Ulfs långa karriär i olika styrelser och bankstyrelser har gett honom gedigen erfarenhet som han har tagit med sig i Bergkvist Siljan AB.  En god överblick och ett strategiskt arbetssätt utan att tappa viktiga perspektiv i verksamheten karakteriserar Ulf’s ordförandeskap.Under 2019 genomfördes en sammanslagning av Bergkvist Insjön och Siljan Group. Det var en sammanslagning av två 100-åriga bolag med mycket starka traditioner och kulturer.
Att genomföra detta ekonomiskt framgångsrikt och med nöjda medarbetare är en mycket stor bedrift av Ulf Bergkvist.
”Att lyckads med detta….är som att slå ihop Mora IK och Leksands IF till ett hockeylag. Helt omöjligt”

Nationella partners: