Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

KONTAKT Gävleborg

gavleborg(@)styrelseakademien.se
076-051 35 81

Organisationsnummer föreningen:
802473-1468

FAKTURERINGSADRESS

StyrelseAkademien Gävleborg
LIN 1218 Scancloud
831 97 Östersund

Mejla gärna din faktura till
lin1218@pdf.grantthornton.se

KANSLI

Verksamhetsledare
kjell.gunnarsson(@)styrelseakademien.se 
Telefon 076-051 35 81

Kjell Gunnarsson har mångårig erfarenhet från styrelsearbete, både inom föreningslivet och små till medelstora bolag. Han har genomgått Styrelseakademiens och Handelskammarens certifieringsutbildningar. Han är också ägare av ett mindre aktiebolag och en gammal släktgård i Ockelbo. 

Kjell har haft flera ledande roller inom området ledning och styrning, både inom privat och offentlig verksamhet. Några ledord är verksamhetsstyrning, verksamhetsutveckling, kvalitet och effektivisering.

 

Partnerskap och kompetensförsörjning: 
kjell.gunnarsson(@)styrelseakademien.se 
Telefon 076-0513581

DOKUMENT

  • Uppdateras löpande

VÄLKOMMEN TILL STYRELSEAKADEMIEN Gävleborg

StyrelseAkademien Gävleborg finns med dig i alla steg, ett steg i taget. Är du inte mogen att ta in en extern styrelseledamot kanske vi kan förmedla kontakten till en rådgivare, mentor eller skuggstyrelse – eller ge dig en större insikt i vad styrelsearbete innebär. Det viktiga för oss är att skapa en arena med fokus på styrelsefrågor där man får chansen att träffas och bygga relationer.

Vi samverkar med de organisationer och nätverk som redan finns på orten för att få våra företag att våga växa. Vi bidrar med inspiration, utbildning och rutinerade styrelserävar som brinner för att dela med sig av sin kunskap. Och vi sprider ut aktiviteterna till alla länets centralorter för att hela regionen ska leva.

Välkommen!

Daniel Blomquist
Ordförande i StyrelseAkademien Gävleborg

Daniel Blomquist

daniel.blomquist@styrelseakademien.se

Ordförande

Daniel Blomquist är en driven entreprenör med många års erfarenhet av att utveckla och förändra organisationer. Han gillar nya utmaningar och mål som kräver energi & engagemang.

Daniel är certifierad styrelseledamot och har erfarenhet av styrelsearbete både i stora och små bolag samt föreningar. Några ledord är riskbedömning, kontroll, framtid och nytänkande.

Göran Cronwall

goran@gorancronwall.se

Ledamot

Göran Cronwall är en välmeriterad ledare med 30 års erfarenhet av att arbeta i företagsledningar
Inom flertalet olika branscher och befattningar som VD, försäljningschef, marknadschef och HR-chef.
Göran är certifierad styrelseledamot och har styrelseuppdrag i  både affärsdrivande aktiebolag och föreningar.

 

Mira Jonsson

Ledamot

Mira Jonsson är delägare och VD på A-Assistans Leimir AB med 500 anställda. Under hela sitt liv har hon drivit företag och projekt i olika former. Kvalitet, struktur och engagemang är tre huvudsakliga ledstjärnor i hennes arbete. Mira har varit ledamot och ordförande i KNS (kommun och näringsliv i samverkan), ordförande i Hudiksvalls judoklubb och arbetar nu som ledamot i KFO:s branschkommitté personlig assistans. Utöver det har hon varit engagerad i flera regionsprojekt med integrationsinriktning. Mänskliga rättigheter, jämställhet och ledarskap brinner hon extra mycket för.

Pia Razdan

pia.razdan@hudikvet.se

Ledamot

Pia Razdan är kliniskt verksam veterinär, har en veterinär doktorsexamen samt är specialist i hunden och kattens sjukdomar. Hon har i 11 år varit delägare i Hälsinge Smådjursklinik AB som är ett ägarstyrt aktiebolag med ca 35 anställda. Hon är ordförande i bolagets styrelse vilken har satsat på att låta flera av sina medlemmar gå Styrelseakademins utbildningar. Pia har själv genomgått Styrelseakademiens certifieringsutbildning Rätt Fokus. Tidigare har Pia varit ledamot i Sveriges Veterinärförbunds styrelse. 

Carolina Winterliv


Ledamot

Carolina Winterliv är vice VD på Card Group och har arbetat 20 år i det internationella bolaget med verksamhet i över 40 länder. Carolina har arbetat som försäljningschef, produktionschef, studio-marknadschef mm.  Hon har flertalet styrelseuppdrag både på nationell och internationellt bla i Svenska Franchise Styrelsen och European Franchise Federation. Utöver arbetet har hon varit engagerad tränare inom gymnastikvärlden och driver eget inom sociala medier och hälsoprodukter. Carolina har även gått Syrelseutbildningen Rätt Fokus.

Patrik Larsson

patrik@halsinglandsmediabyra.se

Ledamot

Patrik Larsson äger och driver företagen Hälsinglands Mediabyrå AB och Destination Hälsingland AB Mediabyrån jobbar med Digital marknadsföring och webbutveckling,med speciellt fokus på att skapa konverteringar och affärer på företagens investeringar. Destination Hälsingland AB samarbetar med Kommuner, turismen och näringslivet i Hälsingland där företaget driver sajten och webbportalen halsingland.se med syfte att skapa synlighet för turistföretagen, inflyttning till Hälsingland och rekrytering till företag. 
Patrik har även mångårig erfarenhet av ledarskap inom elitidrott.

 

Madeleijn Perjos

Ledamot

Madeleijn Perjos arbetar som projektledare på Science park Sandbacka inom IT-säkerhet.
Har i många år arbetat inom industri i olika roller och framförallt sista tiden med Additive tillverkning. 
Hon har också bedrivit företag med anställda även där med innovation inom 3D-printning, haft en rad andra bollar inom företag samt varit franchisetagare.  
Hon har även jobbat med i flera styrelser för idrottsverksamheter och främjar gärna jämställdheten.

 

Johan Axell

johan.axell@orruddenkonsult.se

Ledamot

Johan Axell är certifierad styrelseledamot och har erfarenhet av styrelsearbete i mindre företag inom film, digitalisering av arkiv och musikproduktion. Johan har mycket god erfarenhet av offentlig sektor efter flera år som ledare inom främst statliga myndigheter och affärsverksamhet där kommunikation har varit den röda tråden. Som VD, och på senare år även egenföretagare, har Johan god erfarenhet av företagandets villkor samt att sälja på den offentliga marknaden. Offentlig upphandling kombinerat med affärsutveckling ligger honom varmt om hjärtat.

 Just nu är det hållbarhet i alla dess dimensioner som gäller, vilket kopplar naturligt till Johans bakgrund, driv och kunskap inom ledarskap och förändringsarbete.

Nationella partners: