Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN HALLAND

Vår mission är att öka kunskapen om styrelsearbetets betydelse för lönsamhet och utvecklingskraft. I det syftet arbetar vi med utbildning, rekrytering, opinionsbildning och nätverk. Kort och gott vill vi skapa mötesplatser som blir en form av kombinerad inspiration och kompetensutveckling, med teman som borde ligga på agendan i alla moderna styrelserum.

Läs mer om oss…

News

2022 års Guldklubbe-vinnare finns hos Bertegruppen i Slöinge

I år har vi glädjen att få lyfta fram Stefan Sjöstrand i sin roll som ordförande i Bertegruppen, till utmärkelsen "Årets Guldklubba i Halland". Han nomineras därmed också till den prestigefyllda nationella Guldklubban, där vinnaren koras på Grand Hotel i Stockholm den 2 december. Hallands Guldklubba delas ut på Falkenbergs Näringslivslunch i Falkhallen den 23 november. Klicka vidare och läs mer!

News

StyrelseCafé med företagsbesök hos Eleiko Sports

Den 15 december är du välkommen på ett styrelsecafé med företagsbesök hos vinnarna av Årets Styrelse i Halmstad 2022, familjen Blomberg, ägarna av det världsledande Eleiko Sports. Det primära syftet med priset är att visa upp goda exempel för hur andra företag arbetar aktivt med sitt styrelsearbete för att säkra sina företags framtid, och därmed skapa hållbar tillväxt. Eleiko har gjort allt rätt och är en förebild på många sätt. Följ med och lär av deras resa!

News

Årets Styrelse i Varberg 2022.

Ägarna till Taiga tog hem priset 2020. Förra året var det ägartrion till Ästad Vingård som kammade hem utnämningen. Det primära syftet med priset är att visa upp goda exempel för hur andra företag arbetar aktivt med sitt styrelsearbete för att säkra sina företags framtid, och därmed skapa hållbar tillväxt både för sig själva och för vårt samhälle. Vi premierar ägarledda företag. Är det ditt? Eller kan du tipsa. Läs mer och nominera...

Utbildning

Rätt Fokus i Styrelserummet

Vår populära certifieringsutbildning ”Rätt fokus i styrelsearbetet SME”, passar dig som är aktiv styrelseledamot eller på annat sätt är intresserad av styrelsearbete. | 2 dagar 09.00 - 17.00 | Kommande tillfällen 2023: I Halmstad 1+8 februari.

Avsnitt #6: Så går du från Ägarlett till Ägarstyrt

#6 i serien är även den online och går av stapeln onsdagen den 12 oktober kl 16.00-17.00. Serien syftar till att inspirera företag, ägare och företagsledare att utveckla sitt styrelsearbete genom att se hur andra ägarledda företag gjort. Temat denna gång är "När krisen slår till". Panelen består av superentreprenören Ville Schottenius, Ackordcentralens Väst VD Stefan Skeppstedt och interims-VD'n Niklas Hägerklint. Läs mer och boka din plats nu!

Långås Potatis&Rotfrukter

Tore Holmefalk satte hela sin styrelse tillsammans med VD i certifieringsutbildningen "Rätt Fokus i styrelserummet". Tillsammans med lika många från helt andra företag. Och de fick den effekt de hoppats på. Läs mer om hur de tänkte...

Rowico: Årets Styrelse i Halmstad 2021

SA Halland gratulerar Rowico och Mikael Hammargren, som fick utmärkelsen "Årets Styrelse 2021". Han fick det i sin roll som ägare till möbelföretaget Rowico AB, och för att han i samband med generationsskiftet av den operativa ledningen 2017/2018 också initierade arbetet med den styrelse som på rekordtid skapat det nya moderna Rowico. Det primära syftet med detta pris är att visa upp goda exempel för hur andra företag arbetar aktivt med sitt styrelsearbete för att säkra sina företags framtid, och därmed skapa hållbar tillväxt både för sig själva och för vårt samhälle. Rowico har gjort allt rätt och är en förebild på många sätt.

Rowico: Årets Styrelse i Halmstad 2021

SA Halland gratulerar Rowico och Mikael Hammargren, som fick utmärkelsen "Årets Styrelse 2021". Han fick det i sin roll som ägare till möbelföretaget Rowico AB, och för att han i samband med generationsskiftet av den operativa ledningen 2017/2018 också initierade arbetet med den styrelse som på rekordtid skapat det nya moderna Rowico. Det primära syftet med detta pris är att visa upp goda exempel för hur andra företag arbetar aktivt med sitt styrelsearbete för att säkra sina företags framtid, och därmed skapa hållbar tillväxt både för sig själva och för vårt samhälle. Rowico har gjort allt rätt och är en förebild på många sätt.

News

Eleiko: Årets Styrelse i Halmstad 2022

Vi gratulerar Eleiko och ägarfamiljen Blomberg, som fick utmärkelsen "Årets Styrelse 2022". Det primära syftet med detta pris är att visa upp goda exempel för hur andra företag arbetar aktivt med sitt styrelsearbete för att säkra sina företags framtid, och därmed skapa hållbar tillväxt både för sig själva och för vårt samhälle. Eleiko har gjort allt rätt och är en förebild på många sätt. Läs mer...

Skräddarsydd utbildning för hela styrelsen

Ni får en unik möjlighet att lyfta egna bransch- och bolagsspecifika frågor samt konkreta tips om hur styrelsearbetet bör struktureras på bästa sätt. Ni bestämmer själva tid och plats.

Evenemang

Avsnitt #3: Så går du från Ägarlett till Ägarstyrt

Avsnitt #3 av serien "Så går du från Från Ägarlett till Ägarstyrt" är även den digital och går av stapeln onsdagen den 16juni kl 16.00-17.00. Den här serien syftar till att inspirera företag, ägare och företagsledare att utveckla sitt styrelsearbete genom att se hur andra ägarledda företag gjort. Nu kommer vi att träffa delar av ägartrojkan i den fantastiska Deromekoncernen. Vi kommer att få insikt i hur man förflyttar ett enkelt sågverk till en miljardindustri: Generationsskiftet, Ledningen, Styrningen, den Strategiska Uppskalningen och hur man gör det med full Kontroll. Läs mer och boka din plats nu!

Evenemang

Avsnitt #2: Så går du från Ägarlett till Ägarstyrt

Avsnitt #2 av serien "Så går du från Från Ägarlett till Ägarstyrt" är även den digital och går av stapeln onsdagen den 26 maj kl 16.00-17.00. Den här serien syftar till att inspirera företag, ägare och företagsledare att utveckla sitt styrelsearbete. Denna gång kommer vi att fokusera ägarledda företag med nära familjerelationer. Vi får träffa det äkta paret Ann och Jonas Rydholm som äger och driver det internationellt erkända konfektionsföretaget Taiga AB. Och representanter från DH Solutions, IT-pionjär som bildades redan 1972, och som nu ägs av grundaren och hans tre barn. Gemensamt för de båda företagen är att de vunnit utmärkelsen "Årets Styrelse" för det sätt som ägarna styr sina företag. Läs mer och boka din plats nu!

Nyheter

Corporate Sustainability Due Diligence Directive (CS3D)

Det omarbetade förslaget till ändring av Corporate Sustainability Due Diligence Directive (CS3D) bereds nu i EU-parlamentet. Något som Styrelseakademien arbetet intensivt med att få till.

Utbildning för kommunalt och regionalt ägda bolag

Våra styrelseutbildningar kan målgruppsanpassas och skräddarsys så att de har relevans i varje bolags specifika verklighet och blir ett led i styrelseutvecklingen. Läs mer om vad vi erbjuder just kommunalt och regionalt ägda bolag.

Utbildning

Rätt fokus i styrelsearbetet för offentlig sektor

Kvalitetssäkra styrelsen med en certifiering i styrelsearbete, speciellt framtagen för offentlig sektor. Nu kan du boka utbildning 26-27 januari eller 13-14 mars i Stockholm. Vi bjuder även in till ett mingel efter första utbildningsdagen.

Nyheter

Strategin i fokus: Fyra områden för föreningens framtid

VD-ORD: StyrelseAkademien Sverige har fått en ny vd, Ulrika Spåls. Här berättar hon själv om föreningens nya strategiska inriktning de kommande åren. "I det här numret av Professionellt Styrelsearbete tänkte jag redogöra övergripande för de fyra fokusområden vi har identifierat, för att i kommande nummer fördjupa mig i vart och ett av dem."

Nyheter

DEBATT: Vem ska styra företagen?

Som ett led i sin ”Green Deal” har EU-kommissionen nyligen lagt fram idéer om långtgående förändringar av europeisk bolagsrätt. Om de realiseras riskerar det att få förödande följder för privat företagsamhet och därmed för samhällsekonomin i stort. Det skriver Per Lekvall och Ossian Ekdahl i en debattartikel.

Nyheter

Så funkar det: Styrelsens roll vid rekonstruktion

En bra styrelse kan utgöra skillnaden mellan en lyckad och en misslyckad rekonstruktion. Men det kräver både arbete och kunskap. Ackordscentralens vd, Mikael Kubu, ger goda råd.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: