Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Anmälan:

Tid: 2019-02-27 kl 11.00-13.00

Plats: Varbergs Sparbank.

På programmet: StyrelseCafé med dialogsemiarium, mingel, och en enklare lunch.

Pris: Kostnadsfritt för medlemmar i SA, samt i Potential Varberg, Företagarna och Connect Väst. Övriga swishar 150:- till 123 576 4857.  

Välkommen! Anmäl dig här.

Förening

Lunchcafé med Lena Apler - superentreprenör och investerare.

Temat för dagen är tillväxtfinansiering. Vad ska till för att skapa intresse hos finansiärerna? Start-ups och tidiga bolag vs etablerade SME-företag. Affärsänglar, traditionella banker, crowdfunding. Vilka finansiärer skall man fokusera mot. Eller hur kan man komplettera dem?

För att få svar på frågorna har vi denna gång bjudit in Lena Apler, av Veckans Affärer utsedd till näringslivets mäktigaste kvinnliga entreprenör två år i rad. Och hon fortsätter imponera. Och inspirera. Vi får också träffa entreprenören Lisa Perby som, via crowdfunding, tagit in ca 6 msek för att utveckla sitt bolag. 

 

Lena Apler, grundare och styrelseordförande i finansbolaget Collector.lisa perbyAnn-Sofie Owemyr

Våra gästtalare och vår värd på lunchcaféet:

Lena Apler:

Grundare och styrelseordförande i finansbolaget Collector, där man ganska nyligen skapat ett Venture-bolag som investerar i Fintech. Men Lena investerar också privat i startups.
Lena har uppmärksammats med många priser och utmärkelser. Bland annat har hon varit på Veckans Affärers lista över Näringslivets Mäktigaste kvinnor sedan 2008, har varit gästprofessor vid Göteborgs Universitet och engagerar sig i ett flertal styrelseuppdrag. 

Lisa Perby :

Grundade år 2015 företaget Monthly Cup.Blev först i Sverige med tillverkning av menskoppar och idag sysselsätter företaget åtta personer. Hennes produkt används av tiotusentals kvinnor, den säljs över hela EU och sedan en kort tid tillbaka också i USA. Gjorde nyligen en lyckad crowdfunding som genererade ca 6 msek i tillväxtkapital till bolaget. 

 

Ann-Sofie Owemyr :

Tf Företagsmarknadschef på Varbergs Sparbank, som har 60 % marknadsandel på företagssidan i Varberg och den högsta kundnöjdheten enligt SKI:s mätningar. 

Med Ann-Sofie i spetsen öppnar Varberg Sparbank upp sina dörrar speciellt för oss idag, genom att stå värd för dagens arrangemang. 

Nationella partners: