Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Anmälan:

Tid: 2019-10-03 kl 12.00-14.00

Plats: Falkenbergs Sparbank.

På programmet: StyrelseCafé med dialogsemiarium, mingel, och en enklare lunch.

Pris: Kostnadsfritt för medlemmar i StyrelseAkademien, Företagarna, Connect Väst och Falkenbergs Sparbanks kunder. Övriga swishar 150:- till 123 576 4857.  

Välkommen! Anmäl dig här.

Förening

3/10 Lunchseminarium: Med Patrik Hannell, superentreprenör och affärsman med känsla för det lokala. Samt Christina Sivertsson, medgrundare av The Academy.

Den här gången har vi bjudit in Patrik Hannell, som i tredje generation sålde ett välmående, globalt aktivt familjeföretag, för att gå vidare och satsa i nya bolag. Några för att behålla och utveckla. Andra för att utveckla och sälja. Vi kommer att försöka reda ut hur Patrik tänker när man skall rigga ett företag för en försäljning? Eller när man skall behålla och bygga långsiktigt? Och varför anser han att alla bolag borde ha en aktiv styrelse. Och hur gör man för att få ut det bästa ur sin styrelse?

Vi har även bjudit in Christina Sivertsson, som tillsammans med sina delägarkollegor tagit utbildningsorganisationen The Academy till en marknadsledande position i Sverige. De har bland annat gått i fronten när det gäller att väva in digitaliseringen i sina utbildningar. Nu har de precis sålt sitt livsverk. Christina kommer att dela med sig av resan: att bygga ett blomstrande företag och valet av försäljning.

Dessutom träffar vi Bengt-Olof Isaksson, företagsmarknadschef på Falkenbergs Sparbank, som har skapat möjligheter för tusentals företag genom åren. Vilken betydelse har de här frågorna för att underlätta finansiering via banken?

Välkommen till ett inspirerande lunch! 

 

 

 

Våra gästtalare och vår värd på lunchseminariet:

Patrik Hannell:

Ägare till investementbolaget Hannells Holding, i vilket man investerar och utvecklar såväl etablerade bolag som startups med starka affärsidéer. Patrik är starkt lokalt förankrad i Falkenberg där han bland nyligen utsågs till ordförande för Falkenbergs FF. Han sitter i ett flertal bolagsstyrelser, och drivs att detska vara kul i affärslivet. 

Christina Sivertsson:

Var som delägare i The Academy med och byggde upp företaget till marknadsledande i sin bransch.Christina har en lite annan bakgrund oc utbildning än den traditionelle företagaren: Först tre år på Dansakademien i Stockholm. Därefter följde Idrottshögskolan, liksom studier i avancerad fysiologi på Karolinska. Men den röda tråden känns igen, och skulle visa sig i utvecklingen av The Academy. 

Bengt-Olof Isaksson:

Företagsmarknadschef på Falkenbergs Sparbank, banken som grundades, "på god och ädel grund", år 1865, och som sedan dess hjälpt tusentals företag att växa och blomstra.

Med Bengt-Olof i spetsen öppnar Falkenbergs Sparbank upp sina dörrar speciellt för oss idag, genom att stå värd för dagens arrangemang. 

Nationella partners: