Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Anmälan:

Tid: 2019-10-18 kl 11.00-14.00.

Plats: Derome AB, Bjurumsvägen 14 VEDDIGE. 

På programmet: Företagsbesök med dialogseminarium samt studiebesök på Deromeanläggningen med bl a sågverk, måleri och takstolsfabrik. Vi avslutar med en enklare lunch.

Pris: Kostnadsfritt för medlemmar i StyrelseAkademien, Företagarna, Connect Väst. Deloittes och SEB's kunder. Övriga swishar 150:- till 123 576 4857.  

Välkommen! Anmäl dig här.

Förening

18/10: Inbjudan till företagsbesök hos Derome och ett exklusivt möte med dess ägare, styrelse och företagsledning där vi tilldelas nycklarna till deras framgångssaga.

Derome är ett familjeföretag i ständig utveckling. När unge snickare Karl Andersson från halländska Derome, investerade allt han hade i en liten bysåg 1946, kunde han inte föreställa sig att sågen skulle komma att utvecklats till en blomstrande trävaruindustri. Idag är Derome en miljardindustri och Sveriges största familjeägda träindustri, en verksamhet med god lönsamhet som fortsätter att utvecklas och växa.

Att man lyckat så bra kan tillskrivas ett stort engagemang i familjen. Karl Anderssons söner breddade verksamheten med bland annat bygghandel och husproduktion. Och tredje generationen, som idag driver verksamheten, fortsätter expansionen såväl geografiskt som i nya affärsområden. Karl-Eric Andersson har varit verksam i företaget hela sitt liv, varav 11 år som koncernchef och numera styrelseordförande. Han är en viktig del i skapandet av Derome och företagets unika förädlingskedja från skog till färdigt hus.

Samtidigt som man genomför ännu ett lyckat generationsskifte. Vad är nyckeln till denna framgångssaga?

Välkommen till en inspirerande lunch!

Karl-Erik Andersson och Magnus Adersson, Derome

Våra värdar och talare på lunchseminariet:

Karl-Eric Andersson och Magnus Andersson

Vi kommer att få träffa Karl-Eric Andersson, ordförande i Derome-koncernen, liksom Magnus Andersson, VD och koncernchef, Peter Mossbrant, vVD i Deromekoncernen och VD i Derome Hus, samt Per Andersson, utvecklingschef på Derome Timber. De kommer att berätta om hur man jobbar med ledningen, styrelsen, strategier, attityder och värderingar för att skapa det familjeföretag som idag är en miljardindustri och en förebild i hela Sverige för hur man bygger företag i nuet och för framtiden.

Nationella partners: