Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

"Så går du från Ägarlett till Ägarstyrt"

 

Den här serien syftar till att inspirera företag, ägare och företagsledare att komma igång med eller att utveckla sitt styrelsearbete. Här kommer du att få tips och erfarenheter från andra företagare som lyckats, men också ta del av misstag som du skall slippa göra om. Du kommer också att delges en mängd verktyg för att komma vidare på ett bra sätt.

Vi kör serien online kl 16.00-17.00, dvs strax  före stängning. Allt för att du skall få tid till den fritid du är värd, men också för att vi inte skall inkräkta för mycket på din viktiga arbetstid. 

Kommande online-seminarier i serien, kl 16.00-17.00:

#1 On 2021-04-28: Kick-off: Så går du från Ägarlett till Ägarstyrt; Agneta Olsson. Boka din plats här.

#2 On 2021-05-26: Ägare, VD, styrelse: Nycklarna och verktygen till att skapa optimal ledning och styrning.

#3 On 2021-06-16: Ledningen, ägarna och styrningen med strategisk uppskalning och kontroll.

#4 On 2021-08-25: Ledningen, ägarna och styrningen i mötet mellan gammal traditionsbunden bransch och nya affärsmodeller.

#5 On 2021-09-22: Att växa genom förvärv vs att enbart växa organiskt.

#6 On 2021-10-27: Att skala upp affärerna med världen som marknad.

#7 On 2021-11-24: När krisen slår till och konkursen eller nedläggning kan stå för dörren.

#8 On 2021-12-15: Värdeskapande och Hållbarhet.

De gäster och företagsledare du kommer att få ta del av vid respektive avsnitt kommer att publiceras efter hand.

Deltagarkostnad:

Medlemmar i StyrelseAkademien, samt våra partners: Kostnadsfritt.

Övriga: 250:-/avsnitt. (Medlemsskap kostar 1.600:-/år ex moms.).

Förening

Avsnitt #1:

Så går du från Ägarlett till Ägarstyrt den 28 april, Kick-off med Agneta Olsson.

Agneta Olsson, "den rebelliska entreprenören" och specialist på ämnet Från Ägarlett till Ägarstyrt.

 I avsnitt #1 av serien "Så går du från Från Ägarlett till Ägarstyrt" får du träffa Agneta Olsson, numera VD för Almi Väst, men också känd för att ha skrivit boken hon tyckte fattades när hon själv tog sitt första uppdrag som extern VD, ett uppdrag som visade sig skulle bli mer problematiskt än hon tänkt. Hon delar frikostigt med sig av både sina egna erfarenheter och andras när det gäller att transfomera företaget på ett bra sätt - från Ägarlett till Ägarstyrt.

Några av frågorna du kommer att få svar på, och som kommer att diskuteras:

Varför är det viktigt att gå från Ägarlett till Ägarstyrt? Vilka är framgångsfaktorerna för ägarledda företag som lyckas med transformationen? Vilka är fallgroparna man skall se upp med?  Hur går själva resan till? Vilka är vinsterna för mig som ägare? För mig som VD? Säkert har du många frågor själv. Dessa får du möjlighet att ställa den 28 april.

Lite kort om Agneta Olsson:

Hon är specialiserad på ägarstyrning och ägarledda företag med fokus på tillväxt. Nyfiken på att lära mig nya branscher samt utveckla såväl företag som människor. Har bred erfarenhet från olika bolagsformer i ledande befattningar bl.a inom ICA, Santa Maria, Ridderheims och Falbygdens, Coop samt olika styrelseuppdrag. Grundare av Chair Management där hon arbetat med olika branscher och storlekar på företag. Processlett ägardirektiv, genomfört 360° analyser av bolag såväl strukturellt såväl som kulturellt samt haft rollen som Förberedande VD. Utbildar i ämnet Skala upp företaget, från ägarlett till ägarstyrt bl.a på DI Akademi samt Västsvenska Handelskammaren. Författare till den bästsäljande boken: Extern VD – så lyckas du. Hennes eget ledarskap präglas av kärnvärden som bäst uttryckts på engelska: Stay curious I Be Bold I Lead by heart I Go Together.

Välkommen! Boka din plats på vår seminarie-serie här intill. 

Nationella partners: