Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Workshop: Hur profilerar jag mig för styrelseuppdrag

Stockholm & Uppsala

Tid för evenemanget:
Måndag 15 maj 2023 kl. 13.00-17.00

Pris 3.900 kr + moms
Medlemspris 2.900 kr + moms

Lärare:
Karin Steen

Plats:
Kapitel 8, Klarabergsviadukten 90, Stockholm.

Kontakt:
Camilla Åkerhielm, E-post: camilla.akerhielm@styrelseakademien.se

Information
Denna workshop vänder sig till dig som söker dina första styrelseuppdrag eller redan har styrelseuppdrag och vill göra dig ännu mer attraktiv för flera styrelseuppdrag har vi tagit fram en kurs om hur du kan profilera dig för styrelseuppdrag och hur du stärker ditt styrelse CV. Vanliga frågeställningar är hur hittar valberedning och ägare sin externa styrelse, samt hur gör jag som styrelseledamot för att synliggöra mig som tillgänglig för styrelseuppdrag?

Styrelsen är teamet som ska styra företaget och hjälpa ägarna att realisera sin ägarvilja. När en professionell extern styrelse bemannas tittar valberedning och ägare på varje enskild styrelseledamots kompetens och personliga profil. Som styrelseledamot när du söker uppdrag gäller det att vässa ditt personliga varumärke och tydliggöra din kompetens samt vad du kan bidra med in i styrelsearbetet.

Dessa frågeställningar kommer vi att belysa och diskutera under workshopen
• Kraven på en styrelseledamot
• Hur stärker jag min styrelse CV
• Tips och råd till varandra om hur vi vässar det personliga styrelsevarumärket
• Rekryteringsprocessen av styrelseledamöter – hur går det till
• Styrelsenätverk och var söker jag styrelseuppdrag
• Summering av actions för att finna styrelseuppdrag

Inga förkunskaper krävs, vi vänder oss till dig som söker dina första styrelseuppdrag och till dig som redan har styrelseuppdrag och vill göra dig ännu mer attraktiv för flera styrelseuppdrag.

ANMÄLAN ÄR BINDANDE
Om du får förhinder kan du överlåta din plats alternativt ha den innestående till ett annat tillfälle, dock alltid i mån av plats.

Var noga med att ange korrekt fakturaadress vid anmälan. Om ni ändrar fakturaadressen i efterhand kommer vi att debitera 300 kr.

Observera att medlemskap måste ansökas i samband med anmälan till utbildningen för att det rabatterade utbildningspriset skall gälla. Detta kan ej göras i efterhand. Har du ett aktivt medlemskap erhåller du automatiskt.

Dina uppgifter

Faktureringsadress

Nationella partners: