Välkommen till Styrelseakademien Jönköping

Är du företagare, entreprenör och/eller styrelseledamot? Vi finns till för att hjälpa dig att utveckla ditt styrelsearbete. Som medlem får du ett smörgåsbord av värdefull styrelsekunskap där du kan plocka det som passar dig och på så sätt nå framgång.

Kontakt

Det här får du som medlem

Som medlem får du ett späckat program av kunskaps- och nätverkshöjande medlemsaktiviteter runt om i Jönköpngs län. After(board)work, seminarier och webbinarier där vi belyser aktuella ämnen ur ett styrelserperspektiv är några av de aktiviteter som erbjuds.

split

Utbildningar

För att Sverige ska kunna blomstra som entreprenörsland, behövs kunskap om hur man driver företag. Sedan vår certifiering av styrelsearbete infördes 2009 är vi Sveriges ledande utbildare av styrelser.

Läs mer
split

Aktiviteter och event

Ditt nätverk kan aldrig blir för stort. Eller för kompetent. Därför arrangerar vi regelbundet evenemang, aktiviteter och träffar tillsammans med våra partners och vänner, för att du ständigt ska kunna skapa nya kontakter.

Läs mer
split

Ett medlemskap för bättre styrelsearbete

Som medlem i Styrelseakademien breddar du omedelbart ditt nätverk och får tillgång till ett stort urval kompetenshöjande utbildningar, sammanhang och tjänster.

Läs mer

Våra samarbetspartners

Styrelse

Valberedning

Adress

Postadress

StyrelseAkademien Jönköpings län
Västra Storgatan 24 A
553 15 Jönköping

jonkoping@styrelseakademien.se
0733-895 105

Fakturaadress

StyrelseAkademien Jönköpings län
Västra Storgatan 24 A
553 15 Jönköping

Digital faktura

Faktura skickas i första hand som pdf till: lin1137@pdf.grantthornton.se 30-dagars betalningsfrist. Ange referens.

Organisationsnummer föreningen:
826001-8448