After(Board)Work

Mingel och nätverkande för medlemmar i Styrelseakademien Östsverige! Träffa styrelsekollegor och gör många nya bekantskaper. Passa på att mingla, nätverka, och ställa frågor på After(Board)Work.

hero bg

Vi bjuder in företagare och entreprenörer för att matcha styrelsekompetens med ägare vilket skapar en dynamisk mötesplats för nätverkande, erfarenhetsutbyte och matchmaking.

Vi ser gärna att du anmäler ditt deltagande, men ett och annat spontant drop in är också trevligt. Och bjud gärna med personer från ditt nätverk du tror skulle må bra av lite After(Board)Work. De behöver inte vara medlemmar.

SPEAKERS CORNER – ALLTID PÅ After(Board)Work
Har du något att förmedla, en fråga eller kanske en omvärldsanalys du vill dela med andra medlemmar på några minuter? På vår After(Board)Work har vi varje gång ett Speakers Corner och vill med detta uppmuntra er att på ett interaktivt sätt få svar på en fråga eller förmedla en åsikt. Du är välkommen att kontakta Verksamhetsledare Yvonne Anglesjö på yvonne.anglesjo@styrelseakademien,se, så upprättas en lista med er som vill vara med och bidra.

  • profile

    Yvonne Anglesjö

    Verksamhetsledare

  • Kommande tillfällen i Östsverige