Lär känna styrelsen

 • profile

  Bosse Lindell

  Ordförande

Bosse är smålänning född i Alvesta och sedan 1980 boende i Kinna. Efter studier i Lund blev det Borås och Halens Postorder som ateljé- och kreativ chef 1976. Från 1986 katalogchef och därifrån marknadschef och ledamot av den kommersiella ledningsgruppen på Halens.

Mellan 2006 och 2012 Verkställande Direktör, VD för Svensk Distanshandel, under samma tid ledamot i EMOTA, den Europeiska organisationen för distans- och e-handel med huvudkontor i Bryssel.

Mellan 2013 och 2015 var Bosse styrelseordförande i E-handelsstaden Borås och från 1/7 2017 är han vice ordförande i Monica och Carl-Axel Ekmans stiftelse.

Bosse har ett gediget nätverk både lokalt och nationellt, han är en inbiten Elfsborgare sedan flytten till Västergötland och ordförande i IF Elfsborgs valberedning sedan 2009.

 • profile

  Peder Johannisson

  Vice Ordförande

Boråsaren som bott större delen av sitt liv bott i Borås, med undantag för några år i Stockholm och Italien. Med affären och kunden som utgångspunkt driver Peder Cavini Management AB. Bolaget inriktar sig på att utveckla verksamheter och människor i ett sammanhang där tillväxt och lönsamhet står i första rummet.

Med en stor portion av nyfikenhet, kreativitet, lösningsorientering och genomförandedriv har affärsutveckling genomförts på såväl internationell som nationell och lokal nivå. Peder är certifierad styrelseledamot och idag aktiv i flera styrelser.

Rolf är en tvättäkta entreprenör i allt han tänker och allt han gör. Teknikintresset har funnits sedan barnsbenen sprang på Västgötaslätten och motorer får fortfarande hjärtat att banka extra. Rolf brinner för de mjuka parametrarna i olika sammanhang och är den som med emfas för fram vikten av att hantera människor och vår planet med omtanke och med långsiktig hållbarhet i åtanke.

Rolf har verkat som företagare i hela sitt vuxna liv. 1978 var han med och grundade Styrud Ingenjörsfirma AB som han, från att ha varit borrare, med framgång drev i olika ledande positioner till en omsättning på ca 450 milj. 2013 sålde Rolf sin andel och siktade mot nya utmaningar. Numer är Rolf verksam i egna bolaget Pilfalken AB, som erbjuder tjänster inom affärsutveckling, styrelsearbete och mentoruppdrag. Utöver styrelseuppdrag i de olika Styrud-bolagen, har han varit ordförande i branschorganisationen Geotec och han är styrelseordförande i styrelsen för Pollex AB.

Rolf trivs bland människor och helst bland människor som vill framåt och han är gärna med och styr mot ännu bättre affärer.

Malin Svensson är auktoriserad redovisningskonsult på EY.

 • profile

  Jessica Magnusson

  Ledamot

Varbergare som flyttade till Borås. Mångårig erfarenhet av hållbarhets – och internationellt arbete. Drivs av mötet med människan, skapa goda relationer och bygga hållbara affärsmodeller utifrån ett holistisk perspektiv som bidrar till en bättre värld. Driver idag det egna bolaget JM Global AB.

Boråsare med 37 år i Handelsbanken. Gillar idrott i allmänhet och fotboll i synnerhet. Skall bidra till ett mer utvecklat och bättre styrelsearbete i Sjuhärad och därmed ge förutsättningar för ett blomstrande näringsliv.

Camilla Palm, VD Näringsliv Ulricehamn AB. Har en lång erfarenhet inom besöksnäringen från sälj och incoming tourism. Brinner för marknadsföring, service och ett gott värdskap. Bidrar med högklassigt nätverk i Ulricehamn och kontakter med kommunala bolag.