Stockholms medlemsaktiviteter

Du erbjuds en spännande mix av kompetenshöjande evenemang och aktiviteter, som vi arrangerar i samverkan med våra strategiska partners men även med många andra företag och organisationer.

Aktiviteterna är en blandning av större morgon- och lunchmöten, mindre rundabordssamtal med inbjudna gäster kring något aktuellt tema, nätverksträffar, webbinarier och seminarier. Vi lägger även fokus på matchmakingevent där du får chansen att träffa bolag som söker efter just dig till sin styrelse. Alla träffar är kostnadsfria för dig som är medlem.

Har du frågor kring våra medlemsaktiviteter eller förslag på vad du skulle vilja se? Hör av dig till oss!

 • profile

  Anneli Ehrling

  Medlems- och eventansvarig

 • profile

  Erik Jonzon

  Ansvarig Uppsala

 • profile

  Katarina Forsgårdh

  Ansvarig Södertälje

 • profile

  Elisabeth Kalkhäll

  Ansvarig Gotland


After(board)Work

Mingel och nätverkande för medlemmarna i Styrelseakademien Stockholm

Varje vår och höst arrangerar vi ett antal After(board)work för våra medlemmar i hela regionen, Stockholm, Uppsala, Södertälje och Gotland. Du får tillfälle att träffa styrelsekollegor, engagerade inom föreningen och många nya bekantskaper. Passa på att mingla, nätverka, och ställa frågor!

Vi är på olika platser varje gång och ser gärna att du anmäler ditt deltagande, men ett spontant drop-in är också trevligt. Bjud gärna med personer från ditt nätverk du tror skulle må bra av en After(Board)Work. De behöver inte vara medlemmar.

Informationsträff för nya och nyfikna

Vi välkomnar dig som är ny medlem eller dig som är intresserad av styrelsearbete och nyfiken på vår verksamhet. Här berättar vi hur du kan maximera ditt medlemsvärde och du kan även passa på att möta andra spännande medlemmar, som liksom du vill utveckla sitt styrelsearbete och nätverk. Bjud gärna in kollegor/vänner som du tror är nyfikna på att lära sig mer om Sveriges största nätverk för styrelser, ägare och VD:ar.

Seminarier/webbinarier

En gång i månaden arrangerar vi större träffar. På dessa träffar har vi ett aktuellt styrelserelaterat ämne med en moderator samt en panel. Vi bjuder även in en eller flera namnkunniga personer med särskild kompetens inom valt ämne. Seminarierna filmas och kan ses i efterhand på vår hemsida. Träffarna äger rum digitalt eller fysiskt. Håll utkik i din mejlkorg för inbjudan!

Styrelsens dilemma

Arbetet i en styrelse innebär många utmaningar där man i sina beslut måste använda sina och andras erfarenheter och kunskaper, men även följa sin intuition och inre kompass. I våra interaktiva medlemsträffar ”Styrelsens dilemma” tar vi varje gång upp olika dilemman som ligger på styrelsens bord. Vilka är dessa? Vilka olika lösningar finns det? Vilken väg är mest rätt? Vi kommer sedan att diskutera dilemmat och olika möjliga vägval ur dessa.

Dessa träffar är tänkta att ge dig erfarenhet och inspiration men ger också möjlighet till ökat nätverkande.

Boardmatch

Söker du styrelseuppdrag eller ny kompetens till styrelsen? Vi och några utvalda partners anordnar det vi kallar Boardmatch, med syfte att hjälpa just dig att finna styrelseuppdrag i passande bolag och vice versa.

Eventet är ett utmärkt tillfälle att nätverka, skaffa mer information och diskutera den professionella styrelsens betydelse med företagen. Vad vinner företagen på att ha till exempel en extern part i sin styrelse?

  


split

Ta del av tidigare aktiviteter

Här har vi samlat några av våra tidigare seminarier och webbinarier så att du som är medlem kan se dem i efterhand.

Läs mer