STYRELSEREKRYTERING

Söker ni en till extern ledamot i er styrelse?

Vi arbetar med att hjälpa varandra, från styrelsearbetare till styrelsearbetare - för ett värdeskapande styrelsearbete.

En väg till ett mer värdeskapande styrelsearbete är genom rätt bemanning av styrelsen. Har styrelsen en sammansättning i kunskap, erfarenhet och personlighet som är avvägt mot strategi och tillväxtagenda?
___________________ 

Annonseringstjänsten:
Med Styrelseakademien annonseringstjänst når ni rätt målgrupp, våra cirka 8 000 medlemmar i hela landet med kompetens, erfarenhet och intresse för styrelsearbete och bolagsstyrning. Ni sköter rekryteringen själva. 

Vi stöttar med att säkra kvaliteten genom att tillsammans med er gå igenom annonstexten och få kravspecifikationen utmanad. Vi hjälper även till genom att ta emot alla ansökningar samt sänder bekräftelse av mottagna ansökningar.

Pris: 17 900 kr exkl moms 
Medlemspris: 14 900 kr exkl moms
___________________

Rekryteringstjänsten Västsverige:
Med Styrelseakademien Västsveriges rekryteringstjänst får ni hjälp i hela processen att hitta rätt person med önskad kompetens utifrån inkomna ansökningar. 

Vi hjälper er med kravprofil, utformning av annons, annonsering, urval, kontakter med de sökande samt intervjuer med de som bäst motsvarar kraven. Ni får upp till fem noga utvalda kandidater att träffa och välja mellan med tydlig motivering till urvalet. Vi återkopplar till övriga. 

Pris: 62 300 kr exkl moms
Medlemspris: 57 300 kr exkl moms (prisbasbelopp 2024)

Vill du veta mer kontakta Jan Lindblom, Styrelseakademien Västsverige


Besöksadress:
World Trade Center, plan 7
Mässans Gata 10, Göteborg
Kontakt >>

Organisationsnummer föreningen:
855100-2887