Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid: Tisdag 7 juni kl. 08:15-09:00 

Webbinariet genomförs digitalt via Zoom. Länk mailas till anmälda deltagare innan sändningen.

Kostnadsfritt för medlem i StyrelseAkademien. Icke medlem betalar 100 kr via swish vid anmälan. Ange ditt namn i betalningen.

Swishnummer: 123 364 45 31

Anmäl dig här!

Förening

Webbinarium: Det hybrida arbetslivet

Att svenskt arbetsliv är under omvandling råder det ingen tvekan om. Pandemin omkullkastade både vår vardag och vårt sätt att arbeta där distansarbetet blivit en del av vardagen. Undersökningar visar att när Corona-restriktionerna har släppts vill de som har möjlighet spendera 36 % av sin arbetstid på distans, vilket motsvarar ungefär 2 dagar i veckan. Det innebär att svenskarna vill jobba 250 % mer hemifrån än vad de gjorde innan pandemin. Många medarbetare vill välja själva varifrån man arbetar medan 20% av alla chefer vill ha bestämda dagar när medarbetare arbetar på distans. Aldrig förr har begrepp såsom självledarskap, medarbetarskap, tillitsbaserat ledarskap och att vara en attraktiv arbetsgivare varit så aktuella.

Det hybrida arbetslivet är här och frågan som många ställer sig är vad som driver stress och vad skapar balans när gränserna förflyttas och förutsättningarna förändras.

Under detta webbinarium berättar Johanna Rådeström, leg psykolog och specialist inom arbets- och organisationspsykologi, om de vanligaste fallgroparna som verksamheter stöter på i det hybrida arbetslivet samt hur man skapar en effektiv och välmående organisation.

Varmt välkommen!

StyrelseAkademien sprider strategisk kunskap om fördelarna med ett aktivt styrelsearbete som medför dels mindre risker för företaget och ledamöterna, dels lönsammare och mer värdefulla företag.

Nationella partners: