Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

UTBILDNINGAR -
STYRELSEAKADEMIEN SKÅNE och NATIONELLA


"Rätt Fokus i styrelsearbetet" (flera datum klicka på länken)

- Vår populära grundläggande 2 dagars fysiska certifieringsutbildning eller 4 halvdagars online 

De fysiska vi genomför i år :

5 och 6 sept (Väntelista)

18 och 27 okt

29 nov och 6 dec

Information & datum här >>

 

ÖKAT FOKUS fördjupningsutbildningar

 "Strategi ur ett styrelseperspektiv"
- 2 halvdagars fördjupningsutbildning, 

Information & datum här >>

"Ordföranderollen"
- 2 halvdagars fördjupningsutbildning,

Information & datum här >>

"Ekonomi"
- 2 halvdagars fördjupningsutbildning,

Information & datum här >>

 

Kontakt

StyrelseAkademien Skåne

skane@styrelseakademien.se

Förening

BOKA EN STYRELSEUTBILDNING HOS SVERIGES LEDANDE STYRELSEUTBILDARE

Våra populära utbildningar med erfarna lärare bidrar till ökad kompetens i styrelserummet! Vi har 98% nöjda deltagare. Vi erbjuder flera utbildningstillfällen för dig som vill utvecklas inom styrelsearbete

Hos oss kan du planera din personliga kunskapsresa i bolagsstyrning och styrelsearbete.  Vi utbildar styrelseledamöter och ägare inom värdeskapande styrelsearbete och hjälper dig att göra skillnad i styrelserummet. Det spelar ingen roll om du siktar på ditt första styrelseuppdrag, befinner dig mitt i styrelsekarriären eller redan har nått toppen; vi erbjuder kvalitetssäkrade styrelseutbildningar för samtliga nivåer och för alla typer av företag – från små och medelstora till noterade och kommunala liksom statliga. 
Ge dig själv en kvalitetsstämpel. Bli en certifierad styrelseledamot och bidra till en professionell styrning av företagets utveckling.

Rätt fokus i styrelsearbetet genomförs av StyrelseAkade­miens ackrediterade lärare, som alla har erkänt goda kun­skaper inom svensk bolagsstyrning samt egna erfarenheter av styrelsearbete. Varje år väljer därför mer än 1 000 styrelseledamöter i svenska bolag att gå denna branschledande utbildning som genomförs på ett 20-tal orter i hela landet.

Utbildningen är uppdelad i fyra block som täcker det mesta du behöver veta om bolagsstyrning: hur du får rätt beman­ning, rätt styrning och inriktning, samt ett mer praktiskt avsnitt om rätt arbetssätt som även berör ansvarsfrågan.I utbildningen ingår även en möjlighet att certifiera dig som styrelseledamot. Det innebär att du efter avslutad utbildning gör en tentamen. Om du klarar tentamen får du ett bevis på att du är certifierad styrelseledamot.  

Utbildningens innehåll och certifieringen är godkänd av ecoDa, European Confederation of Directors Associations.

Vi erbjuder både fysiska utbildningsträffar och online utbildningar. Givetvis följer vi myndigheternas anvisningar noga och reserverar oss för att vi med kort varsel kan komma att ändra vissa utbildningstillfällen.

SKRÄDDARSYDD UTBILDNING

Är du intresserad av en skräddarsydd utbildning för hela styrelsen? Ta kontakt med Lisa Schuman Verksamhetschef, tel. 0709-285404 eller  mejla till lisa.schuman@styrelseakademien.se för mer information och offert.

 

Två av våra deltagare säger så här om våra utbildningar:

Anders Carlsson JerndaCEO Pågen 

" En mycket bra kurs som jag verkligen kan rekommendera"

Sandra Jakob, Operationell kommunikationschef - IKEA Sverige 

" Kursen infriade alla mina förväntningar på vad en utbildning

för en blivande/nybliven styrelseledamot bör innehålla"

 

 

 

 

Nationella partners: