Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

styrelseakademiens strategiska forskningspartners

StyrelseAkademien samarbetar med forskningspartners för att bidra till forskningen om styrelsefrågor. Först ut är forskning om ordföranderollen.

"Vinnande ordförande"

Forskningsprojektet ”Vinnande ordförande” är initierat av StyrelseAkademien Sverige och Stiftelsen Guldklubban. Tanken med projektet är att kombinera akademisk forskning med praktikers erfarenheter och material från Stiftelsen Guldklubban i syfte att bättre förstå framgångsfaktorerna bakom skickliga styrelseordföranden. Eftersom forskningen baseras på svenska vinnare av Guldklubban bidrar resultatet till att stärka den nordiska bolagsstyrningsmodellen.

Läs mer om forskningsprojektet "Vinnande ordförande"

Nationella partners: