Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

STYRELSEVECKAN KALMAR LÄN v.46, "Att överleva pandemin som fordonsföretag"

2021-11-18 kl 11.30-13.30

Förening

”Att överleva pandemin som fordonsföretag"

Tid för evenemanget
2021-11-18 kl 11.30-13.30

Inzile är det miljömedvetna växande företaget som utvecklar och säljer fossilfria eldrivna lätta lastbilar. Börsnoteringen 2019 följdes av en tuff pandemitid 2020. Hör ordförande Ragnar Åhgren berätta om hur pandemin drabbade företaget och hur man nu ser en ljusning och dessutom fått en spansk ägare.
Talare: Ragnar Åhgren, Inzile AB

Hur kan styrelsearbetet stärkas? Verksamhetsledare Charlotte Heliosson berättar om utbudet av styrelseutbildningar, rekrytering av extern ordförande/ledamot, ansvarsförsäkring, medlemskap mm. Vad ger det att ta in extern styrelsekompetens och vad säger de som anlitat oss?

Tid: torsdag 18/11 kl 11.30-13.30
Plats: Västerviks Stadshotell

Kostnadsfritt? Ja och lunch ingår!
Anmälan: senast 16/11 (uppge ev allergi/specialkost) HÄR

Vi ordnar tre Styrelseveckor varje år för kunskap och inspiration. Näst på tur är Styrelseveckan Kalmar län med konsekvenser av pandemin som tema. Styrelseveckorna stöttas av talarpartners, lokalpartners och kommunernas näringslivsenheter.
Anmäl dig gärna till denna kostnadsfria träff med temaföredrag, info om StyrelseAkademien och god lunch med nätverkande!

Kontakt
Charlotte Heliosson, verksamhetsledare, sydost@styrelseakademien.se, 0470-794630

Nationella partners: