Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Styrelseveckor i Sydost.

Förening

Styrelseveckor i Sydost!

Vi ordnar tre Styrelseveckor varje år, en i varje län, för kunskap och inspiration. I Kronoberg blir det v 17, i Blekinge v 37 och Kalmar län v 48-49. Vill du bli styrelseinspirerad? Anmäl dig till kostnadsfria träffar med temaföredrag, info om StyrelseAkademien och god lunch med nätverkande!

HÄR kan du se video om StyrelseAkademien Sydost
Läs mer om StyrelseAkademien Sydost HÄR

Program Styrelseveckan Kalmar län

Här ser du PDF för programmet Styrelseveckan Kalmar län v48-49.

Ti 29/11: ”Strategiska samarbeten för startups”

Fokus strategiska samarbeten startups – via Teams med Kenneth Lundin.

StyrelseAkademien Sydosts ordförande Kenneth Lundin, med bas i Kalmar län, ger er massor av goda inspel hur startups kan samarbeta med varandra och etablerade företag.
Win-win med andra ord. Kenneth har i flera år arbetat som rådgivare för bolag inom Kalmar Science Parks inkubatorprogram och har samlat på sig många nyttiga erfarenheter och idéer om bl a samverkan. Han har också flera externa styrelseuppdrag, både i startups och större etablerade företag.

Tid: 29/11 kl 12.15-13
Plats: Teams
Anmälan HÄR. Sista anmälningsdag 28/11. 


On 30/11: ”Strategiska samarbeten för större industriföretag”

Välkommen till en träff hos Scania med lunch, rundvandring och fokus strategiska samarbeten med underleverantörer och universitet. 

Vi inleder med en nätverkande lunch varpå det blir aktuellt från StyrelseAkademien och sedan en Scania-presentation av kommunikationsansvarig Ida Hammarqvist. Därefter följer 1,5 timmes rundvandring i den numera fossilfria produktionen. Avslutningsvis möter platschef Peter Magnusson er för att svara på era frågor kring Scanias verksamhet och utvecklingsarbete samt berättar om strategiska samarbeten med bl a underleverantörer och universitet som man gjort sig kända för.

Scania erbjuder lastbilar och bussar för tunga transporter samt ett produktrelaterat tjänsteutbud. Man är också ledande leverantör av industri- och marinmotorer. Det finns ca 50 000 medarbetare i ca 100 länder. Tillsammans med partners och kunder driver man på omställningen mot ett hållbart transportsystem. Scania i Oskarshamn är Kalmar läns största privata arbetsgivare och industri. Man har en gedigen erfarenhet inom lastbilshyttstillverkning och har i över 60 år utvecklat teknik och produkter i världsklass. Man är den första av Scanias produktionsenheter i världen framgångsrikt lyckats fasa ut fossila bränslen från tillverkningen.

Plats: Scania Oskarshamn, Sandåsavägen 7
Tid: 30 /11 kl 11.30-15
Arrangör: StyrelseAkademien Sydost under Styrelseveckan Kalmar län (tema strategiska samarbeten) i samverkan med Attraktiva Oskarshamn och Atrinova
Anmälan HÄR. Sista anmälningsdag 28/11.


Må 5/12: ”Strategiska samarbeten i familjeföretag”

Kristina Alsér – styrelseproffs och Guldklubbekandidat om värdeskapande styrelsearbete. Fokus strategiska samarbeten i bl a familjeföretag. 

Möt styrelseproffset Kristina Alsér, Kalmar läns kandidat 2022 till ordförandeutmärkelsen Guldklubban. Kristina har elva styrelseuppdrag just nu, bl a i Södra skogsägarna, Kampradstiftelsen och Tillväxtverket. Allra längst är hennes bakgrund i Mercatus Engineering i Vimmerby då hennes far startade bolaget 1973. Hon kommer dela med sig av lärorika erfarenheter och råd för ett värdeskapande styrelsearbete. Det handlar bl a om ägarförändringar, externa ledamöter, krismedvetenhet, strategiska samarbeten i bl a familjeföretag och viktiga kärnvärden i styrelsearbetet.

Vi inleder med nätverkande lunch på Västerviks stadshotell. Sedan följer info om StyrelseAkademiens utbildningar och verksamhet och avslutningsvis Kristinas presentation och en frågestund.

Tid: 5/12 kl 11.30-13.30
Plats: Västerviks stadshotell
Arrangör: StyrelseAkademien Sydost i samverkan med Västervik Framåt
Anmälan HÄR Sista anmälningsdag 1/12


To 8/12: ”Strategiska samarbeten med universitetet”

Senaste anmälningsdatum är 7/12. 

Fokus strategiska samarbeten universitet – via Teams med Erika Lundby. Linnéuniversitetet är en guldgruva när det gäller kunskaper i framkant och skärpta studenter. Erika Lundby, samverkansrådgivare externa relationer, berättar om möjligheterna med praktikplatser, exarbeten, mentorprogram, sommarjobb och andra samarbeten som kan gynna företagen. Och vem vet, kanske möter man en potentiell medarbetare i framtiden? Vi har också med oss Samuel Johansson, studerande på mediaentreprenörsprogrammet, som vittnar om nyttan av praktik på företag.

Tid: 8/12 kl 9-10
Plats: Teams
Anmälan HÄR. Sista anmälningsdag 7/12

Styrelseveckans partners: Linnéuniversitet, Attraktiva Oskarshamn ,Västervik Framåt, 
Stadshotellet Västervik/Best Western, Scania, AtriNova

Nationella partners: