Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Varmt välkommen till en helkväll där du får lära känna Västernorrlandsregionens nominering till Guldklubban: Stig Nilsson, styrelseordförande för EdmoLift AB.

I början av december delades Guldklubban ut i Stockholm, en utmärkelse för förtjänstfullt ordförandeskap. Nominerad i Västernorrlandregionen var Stig Nilsson, styrelseordförande i EdmoLift AB.

Stig Nilsson har ett genuint engagemang, nyfikenhet och intresse för människor vilket har utvecklat bolaget och dess organisation. Ordförande bedöms som unik i sin roll, på det sätt han leder styrelsen och balanserar styrelsens ansvar som kontrollfunktion, med ett starkt driv och med sitt tillåtande förhållningssätt. Hans förmåga att skapa en professionell styrelse, sättet han utmanar, ger och efterfrågar feedback samtidigt som han berömmer och med humor och glädje på ett ödmjukt sätt skapar ett gott klimat i styrelserummet är hedervärt.

Deloitte, SEB och StyrelseAkademin bjuder in till en helkväll den 23 november i syfte att lära känna Stig och hans företag. Under kvällen behandlas styrelsearbete, näringsliv och företagande ur olika perspektiv.

Agenda
16.45 Bussen avgår från SEB:s parkering på Stuvarvägen 25 i Sundsvall
18.00 Vi ankommer till EdmoLift AB. Kvällen inleds med välkomstryck och mingel, presentation av nominerad och juryn för Guldklubban
18.20 Mat och dryck samt presentation av EdmoLift AB med VD Anders Wahlquist
18.50 Guidad visning av EdmoLift AB
19.45 Kaffe och kort information om Guldklubban
20.00 Utdelning av nominering
20.05 Lär känna Stig och ta del av hans erfarenheter som styrelseordförande
20.30 Avslutning
20.45 Hemresa
22.00 Åter i Sundsvall

Kontakta oss
Vid eventuella frågor är du varmt välkommen att kontakta Lizze-Lott Bergman
llbergman@deloitte.se eller +46 73 075 38 88.

Anmäl dig här

Nationella partners: