Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Insikt om ordföranderollen

ANMÄLAN >>
KOM IHÅG att avanmäla dig om du får förhinder.

Datum | 22 februari 2023

Tid | 09.00 - 09.45 

Plats | Online
Länk skickas ut dagen innan.
___________________

Petra Palmgren LindwallPetra Palmgren Lindwall
___________________

StyrelseAkademien Västsverige

Förening

Insikt om - Ordföranderollen

Ordföranderollen i styrelsen skiljer sig från övriga ledamöters, både formellt och praktiskt. Ytterst är ditt uppdrag att, tillsammans med övriga ledamöter, styra bolaget och att skapa värde. Vi kommer lyfta några handfasta tips och verktyg som hjälper dig i ditt uppdrag.

Vi kommer ge några exempel på hur strategiarbetet kan ske och tillväxtagendan skapas, ett arbete som du förmodas leda. Men även den interna kontrollen; ansvaret för protokoll, styrdokument, ägarkontakter, samarbete med VD, aktieboken, kallelse till stämma, rapportuppföljning etc. Det är ni tillsammans i styrelsen som ska skapa värde och du är ytterst ansvarig. Mycket av det praktiska tas på ett konstituerande styrelsemöte, vi diskuterar hur du kan få det till något värdefullt.

Är du nyfiken på styrelseutbildningen "Ökat Fokus Ordföranderollen" kan du läsa mer om den här >>

_____
Med oss denna morgon är Petra Palmgren Lindwall, ackrediterad lärare för Styrelseakademien sedan 2015. Petra utbildar i tre av våra utbildningar och möter årligen 700 - 800 deltagare. Petra är till yrket styrelsearbetare med mer än 35 styrelseuppdrag under sin karriär och har mestadels varit styrelseordförande i sina uppdrag. Hon började sin styrelsebana 2006 och har erfarenhet av bolag i startup fas, i scale up fas och i mer etablerad mogen fas, främst i privata ägarstyrda bolag. Petra är själv grundare till ett antal bolag och har också en bakgrund som VD.

Varmt välkomna önskar Styrelseakademien Västsverige & Petra Palmgren Lindwall

Nationella partners: