Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Styrelsenätverk i Lidköping - anmälan

Datum | 23 november - anmälan >> 

Tid | 15.00 - 17.00

Plats | Bahnhof, Lidköping

________

ERFARENHETSUTBYTE MELLAN STYRELSEARBETARE

Styrelsearbetare, ägare och VD bjuds in till samtal kring styrning och tillväxt.
______

23 november När tar man in externa talanger?

I ett ägarlett företag styr vd sitt företag med känsla och intuition, men när det kommer in en extern vd, ledningsgrupp eller styrelse har de inte samma intuition från början.

Denna utmaning brukar beskrivas som ”från ’ägarlett till ägarstyrt”.

  • Vad innebär det och hur gör man, vilka verktyg är viktigt att ha med sig?
  • Var och hur rekryterar man rätt personer som VD och styrelse utan att tappa bort företagets värderingar, kultur och värde?
  • Vilka krav och förväntningar bör man reda ut med ägaren/grundarna när man kommer med som extern VD och styrelse?

_____
I panelen:

Johan Ocklind är extern VD för Vadsbo Växtodling AB, Vadsbo Mjölk AB och Vadsbo Biogas AB. 1999 startades Vadsbo bolagen genom att slå ihop mindre jordbruksenheter till en stor för att spara kostnader och utnyttja stordriftsfördelar. Vadsbogruppen ägs idag av 8 lantbrukare i Mariestad, Töreboda och Skövde.
Johan Ocklinder

Peter Fröjd var med och startade Lidköpings Biltjänst 2002 med ett mindre antal begagnade bilar. Idag verksamma inom bilförsäljning, bilverkstäder, biluthyrning och bilbärgning med omsättning över 350 miljoner. Sedan flera år drivs bolaget med en extern VD.
Peter Fröjd

Jan Lindblom har arbetat som extern VD i familjeägt bolag och som sådan rapporterat till både styrelse och ägarna. Han har även erfarenhet från styrelse och ordförandeskap ägarstyrda bolag. Idag är han VD för StyrelseAkademien Västsverige som stöttar ägare och styrelser med kunskap, arenor för erfarenhetsutbyte och med styrelserekrytering.
Jan Lindblom

Varmt välkommen önskar StyrelseAkademien Västsverige!

Nationella partners: