Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Nätverk - styrelsefrukost i väst

Klicka på önskat datum för anmälan

Plats | Anacka
Enekasvägen 4 
Uddevalla

Tid | 07.30 - 09.15

Datum | 

- 30 september

- 28 oktober

- 25 november

- 1 december - AW kl. 16.00 - 18.00

Förening

styrelsefrukost i väst


En gång i månaden bjuder StyrelseAkademien Västsverige och Anacka AB in till samtal kring bolagsutveckling för styrelse, vd och ägare.

Agendan är den samma med olika teman. Vi samlas till en enklare frukost. Vi får inspiration kring morgonens tema under 10 minuter och därefter är det frågor och diskussion.
_______

30 september
TEMA | VD avtalet - fallgropar och räddningsplankor
Experter: Martin Hultman, Skandia 

Styrelsen tillsammans är VDs chef och ansvarar för rekrytering och anställning som regleras i avtal. Många VD-avtal innehåller otydliga och bristfälliga formuleringar och inte sällan saknas helt väsentliga anställningsvillkor. Det riskerar att skapa konfliktartade situationer om tillämpningen av avtalet, något som kan bli både kostsamt och tidsödande.
Martin Hultman, pensions- och arbetsrättskonsult på Skandia, delar med sig av några av de vanligaste fallgroparna, men också räddningsplankorna, i VD-avtal.
Om du har önskar att Martin behandlar en specifik fråga under föredraget, vänligen mejla den till oss i förväg >
______

28 oktober
TEMA | 
IPO, Initial Public Offering, innebär att notera ett bolag på börs eller annan marknadsplats. Vad löser det för problem och vilka är utmaningarna?
Inbjudna gäster är Mats Ekberg, Företagsfinansiering Fyrstad AB och ABAS Protect AB, ett bolag från Ambjörnarp utanför Tranemo som under hösten genomför en publik emission.

25 november
TEMA | 
När hållbarhet är en del av affärsprocessen. För att överleva behöver vi utveckla våra bolag så vi förstår och bygger hållbarhet och klimatsmart företagande genom vår affärsutveckling och affärsmodeller. Hur arbetar ett modeföretag? Mer om Nudie Jeans nya strategi som tar ett tydligt avstånd från modevärlden.
Inbjuden gäster är Björn Johansson, styrelseordförande Nudie Jeans.

1 december
Glögg AW | Nätverka med andra styrelsearbetare, ägare och VD. Prata bolagstyrning, värdeskapande styrelsearbete och önska varandra en God Jul.
Tid: 16.00 – 19.00. 

Varmt Välkommen önskar StyrelseAkademien Västsverige & Anacka!
StyrelseAkademien Västsverige           Anacka

Nationella partners: