Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

insikt om strategiarbetet

ANMÄLAN >>
KOM IHÅG att avanmäla dig om du får förhinder.

Datum |  28 september 2023

Tid | 09.00 - 09.45

Plats | Online
Länk skickas ut dagen innan.
___________________

Petra Palmgren Lindwall
Petra Palmgren Lindwall
___________________

StyrelseAkademien Västsverige

Förening

Insikt om Strategiarbetet

En av styrelsens viktigaste uppgifter är att arbeta med bolagets framtid, dvs. det affärsstrategiska arbetet. Att besluta om den inriktning som alla inom bolaget arbetar utifrån och att vi är bra på att kalibrera vår strategi mot det som händer i bolaget och dess omvärld. Denna morgon kommer du får ett smakprov på strategiarbetet utifrån ett styrelseperspektiv. Vi vänder oss till dig som är styrelseledamot idag men också till ägare, VD och ledningsgrupper som tillsammans med styrelsen behöver samspela och samarbeta utifrån sina olika roller. 

Är du nyfiken på vår styrelseutbildning "Ökt Fokus Strategi" kan du läsa mer om den här >>

_____
Med oss denna morgon är Petra Palmgren Lindwall, ackrediterad lärare för StyrelseAkademien sedan 2015. Petra utbildar i tre av våra utbildningar och möter årligen 700 - 800 deltagare. Petra är till yrket styrelsearbetare med mer än 35 styrelseuppdrag under sin karriär och har mestadels varit styrelseordförande i sina uppdrag. Hon började sin styrelsebana 2006 och har erfarenhet av bolag i startup fas, i scale up fas och i mer etablerad mogen fas, främst i privata ägarstyrda bolag. Petra är själv grundare till ett antal bolag och har också en bakgrund som VD.

 

Varmt välkomna önskar Styrelseakademien Västsverige & Petra Palmgren Lindwall

Nationella partners: