Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

23 september 2022

Förening

Vi söker en ny administratör

Titel: Administratör
Arbetsgivare: Styrelseakademien Stockholm
Plats: Sergels Torg 12, Stockholm
Anställning: Heltid

Styrelseakademien är en ideell organisation vars syfte är att öka kompetensen i styrelser, och därigenom öka konkurrenskraften för svenskt näringsliv. Vi grundandes 1991 och finns på 16 platser i Sverige. Styrelseakademien är en medlemsorganisation som utbildar, arrangerar seminarium och nätverksträffar, förmedlar styrelseuppdrag och försäkrar styrelseledamöter och ägare.

I takt med att Styrelseakademien Stockholm växer behöver vi nu utöka vårt team med en administratör. 2021 utbildade Stockholm 842 personer, varav 531 av dessa gick vår certifieringsutbildning Rätt Fokus. Antalet medlemmar ökar stadigt och vi börjar närma oss 3 000. Detta gör att vi nu söker efter en strukturerad och serviceminded ny kollega!

Som administratör kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta med att assistera en eller flera personer samtidigt, parallellt med att ha ansvar för egna arbetsuppgifter. Tanken är att du ska komma in i teamet och kunna jobba självgående i våra system. En stor del av arbetet handlar om utbildningsadministration, medlemshantering, event och säljsupport. Övriga uppgifter är att svara i telefon och på mejl då tjänsten även omfattar service till våra kunder, medlemmar och leverantörer. Du kommer ha uppföljning och löpande avstämningar med hela teamet men främst med VD och Försäljningschef.

Vad vi söker:

  • För att trivas i rollen som vår nya administratör behöver du vara noggrann, strukturerad och kvalitetsmedveten
  • Erfarenhet från att arbeta med olika system – CRM, Excel, PowerPoint, Outlook och liknande
  • Du bör vara serviceinriktad, ha en god samarbetsförmåga och gilla att vara ”spindeln i nätet”
  • Uppskattar att kommunicera med människor och tycka det är kul att hjälpa både teamet och att besvara frågor våra medlemmar

Vad vi erbjuder:

  • En spännande och dynamisk miljö med högt till tak där alla som arbetar hos oss är drivna och engagerade
  • Frihet under ansvar och ett bra stöd från egna Stockholmsteamet och vår Sverigeorganisation
  • Kontorslokaler mitt i stan med flexibla arbetstider och kontorsnärvaro

Styrelseakademien på nationell nivå genomgår just nu en digitaliseringsresa vilket gör att spännande nya initiativ och lanseringar sker löpande. Det är en dynamisk tid att kliva in på Styrelseakademien. Vi befinner oss i en tillväxtfas som kan ge många fina interna karriärmöjligheter på sikt.

Intresserad? Skicka din CV till Camilla Åkerhielm, Försäljningschef för Styrelseakademien Stockholm: camilla.akerhielm@styrelseakademien.se Vi kommer att gå igenom ansökningar och kalla till intervjuer löpande.

Här kan du se annonsen som pdf.

Nationella partners: