Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

matchmaking

Matchmaking

Söker du styrelseuppdrag? 

Styrelseakademien anordnar med utvalda partners matchmakingevent med syfte att hjälpa just dig att finna styrelseuppdrag i passande bolag. 

Eventet är ett utmärkt tillfälle att nätverka, skaffa mer information och diskutera den professionella styrelsens betydelse med företagen. Vad vinner företagen på att ha t.ex. en extern part i sin styrelse?  

Vi börjar med att de utvalda företagen kort presenterar sig och sin verksamhet och därefter sker ett inspirerande mingel där du lätt kan få kontakt med representanterna från företagen. Vi skapar här en dynamisk mötesplats för nätverkande, erfarenhetsutbyte och naturligtvis även förmedling av styrelseuppdrag.  

I dagsläget sker träffarna digitalt.

 

Nationella partners: