Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

ÄNNU INTE MEDLEM?

Läs mer om vårt medlemskap här

Förening

BoardClic -  ny digital tjänst för styrelseutvärdering

boardclic

BoardClic är en ny digital tjänst för styrelseutvärdering. I ett unikt samarbete mellan BoardClic och StyrelseAkademien Stockholm kan vi nu erbjuda tjänsten till dig som är medlem hos oss.

BoardClic är en datadriven och kostnadseffektiv plattform som mäter samsyn och effektivitet i styrelse och ledningsgrupper. Till skillnad från många andra lösningar är BoardClics plattform byggd med styrelsen i åtanke. Utvärderingarna är fyllda med frågor enligt bästa praxis, specifikt framtagna för StyrelseAkademiens medlemmar. Få kontext till resultatet med imponerande jämförelsedata från över 500 bolag.

Läs mer

Nationella partners: