Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

För mer information, kontakta

Jan Paju   |  Verksamhetsledare 
StyrelseAkademien Dalarna
0709 -12 12 30
jan.paju@styrelseakademien.se

 

Klicka HÄR för mer info om Mångfaldspriset

Förening

Vinnare av Mångfaldspriset Dalarna 2021

Vinnare är Lövängets Lantbruk med Michael Arvidsson. Vi önskar ett stort grattis!

  

Motiveringen
Men mod och siktet inställt på att finna lösningar, på de utmaningar som eventuella språkliga och kulturella skillnader kan medföra, har denna aktör framgångsrikt utvecklat mångfalden i sin verksamhet.
Detta familjära företag har öppnat upp sitt hem för att möjliggöra för människor att växa och utvecklas. Denna inkluderande miljö har skapat stor lojalitet hos de anställda och numera genererar företaget högre vinst. Alla i företaget mår bättre av den omsorg som mångfalden medför och produkterna kan säljas med högre kvalité.
Vi är alla imponerande av Michael och hans syn på hur det går att finna enkla vägar om man vågar möta utmaningarna med öppet sinne och med siktet inställt på möjligheter.

Vi ser nu fram emot att ta del av hur fler aktörer inom gröna näringarna, inte minst mjölkbönder vill ta vid och lära sig hur man kan öka lönsamheten i sin verksamhet genom att arbeta med mångfald och nytänkande.

Nationella partners: