Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

Vi välkomnar vår nye verksamhetsledare

Vi är glada över att kunna presentera Johan Pellas som vår nye verksamhetsledare.

– Vi har letat efter en person som kan fortsätta att förädla och utveckla vår fina och viktiga verksamhet, säger Sture Ericsson, ordförande. I Johan, med basen i Leksand, får vi en trygg och stabil person med ett brett nätverk som kan sitt Dalarna och därtill har en stor kommunikativ förmåga. Vi i styrelsen ser fram emot att jobba vidare tillsammans, mot våra högt uppställda mål.

– Det är en stor ära att kliva in i det här sällskapet, säger Johan. Jag ser fram emot att jobba nära vår kompetenta styrelse och bygga vidare på de etablerade nätverk som finns, skapa medlemsnytta, och förstås, vara med och bidra till fortsatt kompetensutveckling genom våra efterfrågade utbildningar. Styrelseakademiens verksamhet är en ”game changer” när det kommer till att skapa utveckling och mervärden på individ- och företagsnivå. Och tillsammans kan vi skapa hållbarhet, lönsamhet och tillväxt på flera olika plan i Dalarna.

Johan nås på johan.pellas@styrelseakademien.se eller mobil 070-531 21 10

Nationella partners: