Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Kandidaten till Guldklubban från StyrelseAkademien Gävleborg och SEB offentliggörs på Mix-frukosten på Clarion Hotelll Winn i Gävle den 29 oktober kl 07.45 – 09.00. 

Ett av syftena med utmärkelsen är att ge den person som genom sitt engagemang i styrelsearbetet och då framförallt i rollen som ordförande, bidragit till att bolaget utvecklats i rätt riktning utifrån ägarnas vilja och inriktning.

Vill ni vara med och lyssna och se vilken kandidaten är, varmt välkommen att anmäla er till frukostträffen.

Efter Guldklubban, kl 08.00-09.00, blir det en intressant föreläsning av Kjell Dahlen med rubriken Allt kommunicerar. Alltid! Vad kommunicerar du?” Kjell är föreläsare och författare med lång erfarenhet av kommunikation inom näringslivet. https://mixgavleborg.se/29-oktober-kjell-dahlin/

Drop-in frukost från kl 07.00, välkommen!

Nationella partners: