Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Den här serien syftar till att inspirera företag, ägare och företagsledare att komma igång med eller att utveckla sitt styrelsearbete.

Här kommer du att få tips och erfarenheter från andra företagare som lyckats, men också ta del av misstag som du skall slippa göra om. Du kommer också att delges en mängd verktyg för att komma vidare på ett bra sätt.

Seminariet genomförs online kl 16.00-17.00, dvs strax  före stängning. Allt för att du skall få tid till den fritid du är värd, men också för att vi inte skall inkräkta för mycket på din viktiga arbetstid. 

Kommande online-seminarier i serien: Ons 12/10 kl 16.00-17.00.

Deltagarkostnad: Webbinariet är kostnadsfritt för medlemmar och företagare.

Boka din plats på webbinariet här.

 

Förening

Avsnitt #6:

Så går du från Ägarlett till Ägarstyrt. 

Ovan ser du vår expertpanel bestående av superentreprenören Vilhelm "Ville" Schottenius, Ackordcentralens Västs VD Stefan Skeppstedt samt interims-VD'n Niklas Hägerklint.

Dagens tema handlar om när krisen slår till 

och goda råd kan bli extra dyra. Hur hanterar man en kris för bolagets bästa, att fatta rätt beslut vid rätt tid. Om du sitter i styrelsen, hur ska du agera? Och hur skyddar man styrelsemedlemmarna från eventuellt ansvar där företaget hamnat i blåsväder? Vad ska man tänka på. Vilken hjälp finns att få? Det är några av de frågeställningar vi vill räta ut med dagens webbinarie. 

 Kort om vår gästpanel:

 * Vilhelm ”Ville” Schottenius är Varbergaren och superentreprenören som blåst liv i varumärket Björn Borg, sett Lunarstorm växa fram till den föregångare till FB det blev, genom sitt Schottenius&Partners bygger och utvecklar han såväl start-ups och mindre företag till såväl nationella som globala framgångar. Han är styrelseproffs med företag som t ex Collector Bank, Ernströmsgruppen, Björn Borg, Nilörngruppen, Golfstore på sin meritlista, och så förstås alla de egna hel- eller delägda bolagen.
Ville kommer att ge oss sina bästa tips på hur man rätar upp ett bolag i kris. Vilka är framgångsfaktorerna? Vilka är riskerna när man tar sig an ett bolag i kris?

* Niklas Hägerklint verkar som interims-VD och har erfarenhet av att verka i företag i kris. Även han har goda råd att delge när krisen slår till.

* Stefan Skeppstedt, VD på Ackordcentralen Väst, berättar hur de kan vara till hjälp när den ekonomiska krisen slår till och vad man skall tänka på för att riskminimera för företagsledning och styrelse.

Den 12 oktober får ta del av hur de tänker och gör. Boka din plats på #6 i seminarie-serien här. Välkommen!  

 

Nationella partners: