Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

VÄLKOMMEN TILL
STYRELSEAKADEMIEN JÄMTLAND

Jämtlands län ligger i topp när det gäller nyföretagande. Men flertalet är småföretagare som skulle behöva hjälp att lyfta blicken och tänka mer långsiktigt och strategiskt. Då är vi ett forum som lyfter styrelsefrågor, utbildar, nätverkar och gör dig bättre rustad att möta framtiden.

Läs mer om oss…

Rätt Fokus i Styrelsearbetet SME 9-10 maj Östersund

Den 9 till 10 maj genomför vi utbildningen Rätt Fokus i Styrelsearbetet. En grundutbildning och certifiering i styrelsearbete. Två lärorika dagar som bidrar till ett långsiktigt värdeskapande arbete. Läs mer här och anmäl dig idag!

Föreningsstämma 20 mars 2023

StyrelseAkademien Jämtland välkomnar dig till Föreningsstämma 20 mars 2023

Kvällsevent - Styrelsearbete i ett föränderligt energilandskap

Styrelseakademien Jämtland bjuder in till kvällsevent 23 januari: Lyssna till Kerstin Arnemo, styrelseordförande i Jämtkraft, som berättar om deras styrelsearbete i ett föränderligt energilandskap, risker i en snabb energiomställning och vilka frågor som står högst på deras agenda

Julskimrande frukostevent på Norra Station - 14 december 2022

StyrelseAkademien Jämtland bjuder in till frukostevent på Norra Station - 14 december 2022

Rätt Fokus i Styrelsearbetet SME 22-23 november Östersund

Den 22 till 23 november genomför vi utbildningen Rätt Fokus i Styrelsearbetet. En grundutbildning och certifiering i styrelsearbete. Två lärorika dagar som bidrar till ett långsiktigt värdeskapande arbete. Läs mer här och anmäl dig idag!

Guldklubban - 24 oktober 2022

StyrelseAkademien Jämtland bjuder in till kvällsevent - Guldklubban 2022 Möt och lyssna till Börje Olsson, styrelseordförande i INAB AB och nominerad i Jämtland Härjedalen till prestigefulla Guldklubban 2022. Nomineringen utlyses av vår landshövding Marita Ljung som även inspirerar på temat stärkt företagande i Jämtland.

Nyheter

Corporate Sustainability Due Diligence Directive (CS3D)

Det omarbetade förslaget till ändring av Corporate Sustainability Due Diligence Directive (CS3D) bereds nu i EU-parlamentet. Något som Styrelseakademien arbetet intensivt med att få till.

Utbildning för kommunalt och regionalt ägda bolag

Våra styrelseutbildningar kan målgruppsanpassas och skräddarsys så att de har relevans i varje bolags specifika verklighet och blir ett led i styrelseutvecklingen. Läs mer om vad vi erbjuder just kommunalt och regionalt ägda bolag.

Utbildning

Rätt fokus i styrelsearbetet för offentlig sektor

Kvalitetssäkra styrelsen med en certifiering i styrelsearbete, speciellt framtagen för offentlig sektor. Nu kan du boka utbildning 26-27 januari eller 13-14 mars i Stockholm. Vi bjuder även in till ett mingel efter första utbildningsdagen.

Nyheter

Strategin i fokus: Fyra områden för föreningens framtid

VD-ORD: StyrelseAkademien Sverige har fått en ny vd, Ulrika Spåls. Här berättar hon själv om föreningens nya strategiska inriktning de kommande åren. "I det här numret av Professionellt Styrelsearbete tänkte jag redogöra övergripande för de fyra fokusområden vi har identifierat, för att i kommande nummer fördjupa mig i vart och ett av dem."

Nyheter

DEBATT: Vem ska styra företagen?

Som ett led i sin ”Green Deal” har EU-kommissionen nyligen lagt fram idéer om långtgående förändringar av europeisk bolagsrätt. Om de realiseras riskerar det att få förödande följder för privat företagsamhet och därmed för samhällsekonomin i stort. Det skriver Per Lekvall och Ossian Ekdahl i en debattartikel.

Nyheter

Så funkar det: Styrelsens roll vid rekonstruktion

En bra styrelse kan utgöra skillnaden mellan en lyckad och en misslyckad rekonstruktion. Men det kräver både arbete och kunskap. Ackordscentralens vd, Mikael Kubu, ger goda råd.

LÄS MER NYHETER FRÅN HELA STYRELSEAKADEMIEN

Nationella partners: