Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Förening

22 februari 2023 - FOKUS träff, Turab, Nässjö - Jonas Netterström och Henrik Mella - Ordföranderollen och aktivt styrelsearbete.

Ordföranderollen och aktivt styrelsearbete.

Kom och träffa andra styrelseintresserade mingel, inspirationsföredrag med styrelseperspektiv och nätverkande. Rundvandring på Turab.

Plats: Turab, Förrådsgatan 2, Nässjö
Tid: 22 februari 2023, 17.00-19.00 
Förtäring: Enklare förtäring, meddela ev, allergi vid anmälan

Varmt välkommen!

Anmälan

Anmäl dig här senast 20 februari.

Jonas Netterström, arbetar i flera olika styrelser och är även vinnare av Guldklubban 2020, en utmärkelse för förtjänstfullt ordförandeskap instiftad av Styrelseakademien, Deloitte och SEB. Jonas delar med sig av sina perspektiv och erfarenheter kring vikten av ett aktivt styrelsearbete och ordföranderollen.

 Henrik Mellan är ordförande i Intermercato, LMI NoroTec, Sjöbergs, TURAB och Culina Products. Henrik har en bakgrund inom industrin. Mellan 2002 och 2010 arbetade han för ASSA ABLOY där han först var landschef i Ryssland och därefter ansvarig för en affärsenhet i Skandinavien. 2010-2014 var Henrik VD och koncernchef för Cale Group, som tillhörde Mellby Gård och tillverkar och säljer parkeringsautomater och tillhörande tjänster. Under 2015 ledde han arbetet med prissättning på Husqvarna. 1998-2002 var Henrik managementkonsult på McKinsey.

Deltagaravgift
Kostnadsfritt för dig som är medlem i StyrelseAkademien och Nässjö Näringsliv.

Övriga betalar 195 kr exkl. moms.

No Show-Avgift
Vid avbokning senare än 1 arbetsdag (24 timmar) innan evenemangets starttid eller om du inte kommer på inbokat event debiteras 195 kr exkl.moms.

Kontakt
Maria Nilisse Claesson
Verksamhetsledare
0733-895 105
jonkoping@styrelseakademien.se

Nationella partners: