Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Läs mer om Guldklubban här

Fabio Colmet, företagsmarknadschef SEB Västerås
Johnny Börjeson, ordförande Kadesjös In
Jeanette Hellgren, StyrelseAkademien Mälardalen

Förening

Pressmeddelande Västerås 211119

Guldklubban 2021 – Johnny Börjeson prisad ordförande i region Mälardalen

Guldklubban instiftades 2005 och är en årlig utmärkelse för förtjänstfullt ordförandeskap. Syftet är att lyfta fram goda exempel och visa hur en styrelseordförandes uppgifter utförs på ett förtjänstfullt sätt. I region Mälardalen är det StyrelseAkademien, SEB och Deloitte som tillsammans delar ut nomineringen.

Under en lunch, på Elite Stadshotellet i Västerås, tidigare idag tillkännagavs regionens nominering till Guldklubban 2021.

Ordförande kommer från en annan bransch vilket gör att han ställer relevanta nyfikna frågor, får vd att tänka på ett bredare sätt, det är ett otroligt värdefullt stöd för vd. Vd behöver ngn som inte är ”mitt” i organisationen, det får vd med denna externt valda ordförande.

Stort grattis till Johnny Börjeson, ordförande i Kadesjös Ingenjörsbyrå AB.

- Johnny är en utmärkt förebild när det gäller ordföranderollen. Hans förmåga att leda mötena skapar en god gemenskap med fin känsla och glada toner. Det är högt i tak, krävande när det behövs samtidigt som det i nästa stund är nära till leenden och skratt. Johnny är nyfiken, törs ifrågasätta, o han GÖR verkligen det, säger Jeanette Hellgren, verksamhetsledare StyrelseAkademien Mälardalen.

Vidare menar Jeanette att Sverige har många kvalificerade ordföranden som har ett avgörande inflytande på företagets utveckling. När företagen utvecklas eller står inför tuffa beslut sätts företagets ordförande på prov.

Ordförandens roll ökar i betydelse för företag av alla storlekar och Guldklubban utdelas därför i två klasser – en för noterade bolag och en för onoterade bolag. Utmärkelsen delas ut vid ett nationellt evenemang i Stockholm 1 december 2021. Eventet sänds även digitalt, anmäl dig  HÄR

Information om kriterier och tidigare vinnare finns på hemsidan www.guldklubban.se

För ytterligare information kontakta Jeanette Hellgren på telefon 016-550 00 25

Nationella partners: