Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Läs mer om Guldklubban här

 

Jeanette Hellgren, StyrelseAkademien Mälardalen
Johan H Larson, ordförande Europaskolan i Strängnäs
Henrik Malmlöf, kontorschef SEB Eskilstuna

Förening

Pressmeddelande Strängnäs 221128

Guldklubban 2022 – Johan H Larson prisad ordförande i region Mälardalen

Guldklubban instiftades 2005 och är en årlig utmärkelse för förtjänstfullt ordförandeskap. Syftet är att lyfta fram goda exempel och visa hur en styrelseordförandes uppgifter utförs på ett förtjänstfullt sätt. I region Mälardalen är det StyrelseAkademien, SEB och Deloitte som tillsammans delar ut nomineringen.

Under en lunch i Strängnäs tidigare idag tillkännagavs regionens nominering till Guldklubban 2022.

Johan har varit med från första början och har starkt bidragit i utvecklingen av verksamheten till att bli en koncern med fler bolag och med en stiftelse på toppen. Själva stiftelsen bildades i Strängnäs 1993.

Johan har professionaliserat styrelsearbetet och de arbetar enligt ”styrelsearbetets ABC”, en tydlig struktur finns upprättad i koncernen, styrelsemötena är välplanerade, han kallar till möten i tid och ser till att alla rapporter finns på plats och följs upp. Tidigt infördes en digital plattform för att samla all relevant information. Detta skapar ordning och reda samt ger ett gott arbetsklimat, för alla. 

Stort grattis till Johan H Larson, ordförande i Europaskolan Utbildning AB.

- Johan är en utmärkt förebild när det gäller ordföranderollen. Han är social, bestämd, håller fast vid beslut, lyssnar, är inkluderande och balanserar allt på ett klokt sätt. Han är genuin i sitt engagemang där människan är, och alltid kommer vara, i centrum, säger Jeanette Hellgren, verksamhetsledare StyrelseAkademien Mälardalen.

Vidare menar Jeanette att Sverige har många kvalificerade ordföranden som har ett avgörande inflytande på företagets utveckling. När företagen utvecklas eller står inför tuffa beslut sätts företagets ordförande på prov.

Ordförandens roll ökar i betydelse för företag av alla storlekar och Guldklubban utdelas därför i två klasser – en för noterade bolag och en för onoterade bolag. Utmärkelsen delas ut vid ett nationellt evenemang i Stockholm 1 december 2022.

 

Information om kriterier och tidigare vinnare finns på hemsidan www.guldklubban.se

För ytterligare information kontakta Jeanette Hellgren på telefon 016-550 00 25

Nationella partners: