Filtera på:
StyrelseAkademiens medlemskap

Ett medlemskap i StyrelseAkademien kan skapa nya möjligheter för både dig och din verksamhet.

 

Som medlem erbjuds du kunskapshöjande utbildningar, aktiviteter och får tillgång till vårt breda nätverk. Vi delar med oss av vår kunskap, bland annat via Kunskapsbanken, och i medlemstidningen Professionellt Styrelsearbete. Dessutom får du medlemspriser på utbildningar och tjänster.

 

Som medlem får du:

 

 

 

Medlemspriser: Du får medlemspriser på utbildningar, kurser, seminarier, utvald styrelselitteratur och olika tjänster som underlättar styrelsearbetet.

REGISTRERA

TOTALT   1 365 SEK
  Moms 25% 235 SEK
  Att betala (medlem) 1 600 SEK
villkoren

KONTAKTA OSS

HITTA LOKAL KONTAKT?

VÄLJ ETT ÄMNE

Tid: Fredag 21 oktoberkl 07:30-09:00

Plats: Ebeneser, Luleå

Anmäl dig här!

Kostnadsfritt för medlemmar i StyrelseAkademien. 
Ej medlemmar betalar 100 kr på plats via Swish. Faktura ej möjligt.

Bli medlem nu och gå kostnadsfritt på alla våra intressanta frukostmöten - på fyra orter varje månad!

Förening

FRUKOSTMÖTE Luleå med Jens Lundström

Jens Lundström, VD på Arctic Business och Arctic Ventures talar om erfarenheter och lärdomar av att jobba i och med små snabbväxande startups nationellt och internationellt. Han kommer särskilt beröra vikten av lednings- och styrelsearbete i unga bolag.

Vidare ger Jens sina erfarenheter av att förvalta ett affärsängelbolag. Han har en lång erfarenhet av driva egna startups, attrahera kapital, sälja och investera framför allt inom mjukvaru-produktbolag. Han har under åren både gjort både bra som misslyckade affärer.

Sedan 2014 är Jens VD på Arctic Business och var i den egenskapen initiativtagare till affärsängel-bolagen Arctic Ventures Ett och Två. Dessa bolag ägs idag av totalt ca 45 personer och Saminvest AB och investerar i bolag som tas in i inkubatorn Arctic Business och de har varit norra Sveriges mest aktiva ängel-investerare under de sista åren.

Nationella partners: